Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

Kiteen Pallo vs. Susipapat Jääkiekkomatsi Hutsinkaaressa lauantaina 1.12.2007. KUVAT OTTELUSTA.

Lauantaina 1.12. klo 15 pelattiin Hutsinkaaressa
perinteinen jääkiekko-ottelu Kiteen Pallo vs. Susipapat. Kiteen Pallo hävisi 4 - 7 tällä kertaa. Maalinteko ongelmat ja vastustajan maalivahti koitui kohtaloksi KiPalle.

Katso kuvakokoelma ottelusta  

KiPan Superpesisjoukkue jääkiekkotamineissa

Kiteen Pallon edustusjoukkueella oli kyseisenä viikonloppuna II leiri, joten "ystävyysottelu" sopi hyvin ohjelmaan. Kiteen Pallon joukkue ei ole ehtinyt luistimilla käymään, muutamaa pelaajaa lukuunottamatta. Joukkue on panostanut voimaan ja kestävyyteen perustuviin harjoitteisiin. Tämä mahdollistaa sen, että maalinedustapelissä pärjättäisi ammattilaisia vastaan ja pystyttäisi ronkkimaan irtokiekot sisään.

Kiteen Pallon edustusmiehistöstä luisteli jäälle uusitulla kokoonpanollaan, lukuunottamatta Pasi Kokkosta, joka on opiskeluiden takia poissa tapahtumasta! Maalivahtitilanne oli pitkään auki ja selvisi taas pelipäivänä...

Ensimmäinen erä
tasan 1 - 1

Ensimmäisessä erässä KiPa pysyi hyvin Jääpappojen kyydissä. Pappojen KiPan pesäpallojoukkueestakin tuttu Markku Lötjönen vei joukkueensa ensin 1 - 0 johtoon. Mutta KiPa tasoitti nopeasti Antti Kontisen maalilla 1 - 1:een.

KiPa vs Jääpapat

Toisessa erässä
papat veivät KiPaa

Toisessa erässä KiPa yritti kovasti mutta maalien teko ei onnistunut. Jääpapat puolestaan tekivät kolme maalia ja toisen erän jälkeen taululla 4 - 1Jääpapoille.

Myös ensimmäinen jäähy nähtiin erän lopulla kun KiPan pelaaja kompastui pappojen mailaan. Kampituksesta kaksi minuuttia, mutta KiPa ei onnistunut ylivoimapelissään.

Katso kuvakokoelma ottelusta  


Takaisin