Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

Varosen Mikko ripustaa räpylänsä naulaan. Mikon kirje kaikille ystäville.

Päätös

Olen päättänyt lyödä räpylän naulaan ja siirtyä uusiin haasteisiin. Koen etten voi soittaa kaikille kelle haluaisin asiasta kertoa. Joten kerron näin sivujen kautta muutamia asioita ja kiitoksia niin saan asiat kaikille perille.

 
Vaikka ikää on vähän, silti pelivuosia on jo takana paljon. Muistot ovat mahtavia! Ihmiset, joiden kanssa on saanut rakastamaansa palloa lyödä, ovat huipputyyppejä. Olen tavannut puolisoni, parhaat, ikuiset ystäväni ja pahimmat "vihamieheni" tämän lajin kautta. Olen saanut myös työpaikkoja pesäpalloystävien kautta. Koko elämäni olen kulkenut pallopeli mukanani.

Kun kauden 2007 aikana huomasin, että tärkeimmät ihmiset maailmassa ihmettelivät, miksi isä on niin paljon poissa kotoa, eikä halua leikkiä tai pelata heidän kanssaan, ymmärsin että pelien aika on ohi. Jokin oli mennyt lopullisesti pesäpallon edelle. Harmittelin tietenkin, että miksi vasta nyt sen tajusin.

Kaikki mitalit ja menestys ovat sen kokonaisuuden summa, johon se rantakentän porukka on yhdessä tähdännyt, jotkut päivittäin, jotkut tunneittain (TEPI), jotkut kesäaikaan enemmän tai vähemmän. Suuret kiitokset siitä kaikille. Tiedän että voin kokea ne upeimmat hetket vielä monia kertoja uudelleen ja uudelleen muistoissani. Niin kuin te kaikki.

Jatkakaa tärkeää panostustanne niin vuodesta 2008 tulee varmasti hyvä.  Joukkue on vuosien varrella muuttunut paljon ja seuralla on ollut vaikeitakin hetkiä, mutta uskollisuutta ja Kipa-sydäntä on vuosien mittaan löytynyt monelta taustalla toimivalta ihmiseltä ja löytyy jatkosakin. Olen siitä täysin varma. Vain positiivisuus vie joukkuetta ja seuraa eteenpäin.


Tavataan varmasti Rantakentällä 2008

T:  Mikko Varonen
     Kiteeläisen Mestarit-klubin jäsen:
J
 


Takaisin