Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

Pasi Kokkonen siirtyy JoMasta KiPaaan ja Jarkko Perttula päinvasoin. Pasi Pirinen ja Antti Kontinen tehneet jatkosopimuksen.

Kiteen Pallon koppariksi tulee Joensuun Mailasta Pasi Kokkonen. Hän on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen KiPan kanssa. Vastaavasi Jarkko Perttula siirtyy KiPan paidasta JoMaan koppariksi samanpituisella sopimuksella.

Iältään kolmekymppinen Kokkonen on edustanut ennen KiPaa Järvenpäätä, Hyvinkäätä ja Joensuun Mailaa. Kokkosen roolina sisäpelissä on edetä ja tuoda juoksuja sekä toimia vaihtajana. Kaudella 2007 hän oli JoMan ainoa edustaja miesten Itä–Länsi -ottelussa. Runkosarjan etenijätilastossa ja kärkilyöntitilastossa hän sijoittui hienosti neljänneksi.

Pasi Kokkonen kertoi sanomalehti Karjalaisessa syitä seuran vaihtoon:

– Halusin hakea uutta potkua uralle. Vauhtia on mukava etsiä välillä toisesta seurasta. Kiteellä on vahva toimintakulttuuri, ja joukkue yrittää menestyä tosissaan, Kokkonen kehi kiteeläisseuraa.  
– Tämä oli jo neljäs kerta urallani, kun neuvottelin siirtymisestä Kiteelle, kertoi Kokkonen. Siten siirtoa ei voi pitää isompana yllätyksenä.

Antti Kontinen jatkaa Kiteellä seuraavat kaksi kautta. Kontinen pelaa ulkona kakkosvahdin paikkaa ja on sisäpelissä vaihtaja tai kotiuttaja. Kulunut kausi oli 28-vuotiaan Kontisen ensimmäinen Kiteellä. Aikaisemmin Kontinen edusti IPV:tä.

Suomen tilastojen mukaan kokenein pesäpalloilija, 38-vuotias Pasi Pirinen on solminut vuoden kestävän jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Pirinen on pääsarjan tilastoykkönen pelatuissa otteluissa ja kärkilyönneissä.

KiPalla nyt yhdeksän pelaajasopimusta
Ensi kaudella seurassa pelaavat ainakin

  • ykkösvahti Sami Partanen,
  • lukkari Toni Laakso,
  • kakkosvahti Antti Kontinen,
  • kakkospolttaja Pasi Pirinen,
  • koppari Pasi Kokkonen,
  • kolmosvahti Simo Rahunen,
  • Sami Mielonen,
  • Jussi Hurskainen ja
  • Ville Hämäläinen.

KiPan pelinjohtajana jatkaa Vesa Varonen.

KiPa ja JoMa ovat tekemässä koppareitten ”vaihtokaupan”.  KiPan loukkaantumisista kärsinyt koppari Jarkko Perttula on siirtymässä JoMan paitaan kaksivuotisella sopimuksella.

– Minulla on työ Joensuussa, ja perheenlisäystä on juuri tullut, joten JoMa on siinä mielessä iso vaihtoehto, Perttula kertoi sanomalehti Karjalaisessa.


Takaisin