Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

KiPan Raittila ratkaisi toisen pisteen supervuoroparissa. Molemmat jaksot tasan 3 - 3 Oulussa. Lippo - KiPa 0 - 0 (3 - 3, 3 - 3, s0 - 1)

Oulun Lipon ja Kiteen Pallon molemmat jaksot pääättyivät tasan 3 - 3 ja KiPa ratkaisi supervuorossa voittamalla sen 0 - 1. KiPan ykköspalkinnon sai 3 juoksua tuonut  ja 10/11 kärkilyöntiä vaihtanut numero 2 eli Jarkko Rautio. Kakkospalkinto meni ulkona hyvin pelanneelle Sami Partaselle. joka toi yhden juoksun ja vaihtoi 5/9 kertaa kärkeä eteenpäin.

Ville Hämäläinen 15.7.2007 Kiri-ottelussaKotiutuksissaan neljä kertaa viidestä onnistunut jokeri Petri Raittila oli myös KiPan voiton takuumiehiä. Harvemmin lyömään päässyt Teppo Muttilainen iski kesän toisen juoksunsa. KiPan kakkoskärjen vaihtajista myös Simo Rahunen onnistui mukavasti 4/6 kertaa ja hän löi kesän kolmannen juoksunsa. Myös Mikko Varonen kotiutti kerran, mutta ailahtelevat pelit jatkuvat, sillä kärkilyöntejä kertyi nyt vain 2/8.
KiPan kärkenä nuori Ville Hämäläinen (oik.) oli kentällemenoissaan (5/7 kertaa) Lipon kuuluisampaa Antti Vihtkaria (5/8) parempi.

Vierasottelun tapahtumat ja kommentit ottelupöytäkirjan, sanomalehti Karjalaisen ja Lipon nettisivujen sekä etenkin 
nimim. "zala":n YLE-Urheilun keskustelupalstan erinomaisen raportin pohjalta. 

Pelinjohtajien ja palkittujen
kommentit

KiPan pelinjohtaja Vesa Varonen kehui Lipon otteita sarjapisteisiin verrattuna.
- Meiltä ihan hyvä peli, mutta Oulu pelasi myös hyvin. Täytyy hieman ihmetellä heidän pistemäärää tämän ottelun perusteella, Vesa Varonen kehaisi.
- Aika monesti on omalla uralla täällä tullut vierailtua ja tämä oli tyypillinen Oulu-peli: todella värikäs ja tapahtumarikas. Läpilyöntejä ei edes jaksa nyt muistaa, ja kaikin puolin viihdyttävä ottelu.

Lipon pelinjohtaja Pekka Manninen oli myös tyytyväinen joukkueensa positiiviseen ilmeeseen.
- Aina tappio harmittaa, mutta nyt ei niin paljon kuin kauden aikana on harmittanut. Asenteen osalta tämä oli kauden parasta peliä: yritimme ja jaksoimme, eivätkä päät painuneet, arvioi Manninen.
Jarkko Rautio 15.7. Kiri-ottelussa- Tiukkaa vääntöähän se oli. Toisella jaksolla Nyrhisellä oli paikka ratkaista, mutta lyönti osui hieman alapalloon ja nousi kopiksi. ”Artun” tarkoitus oli lyödä kakkossaumaan kovaa ja joskus käy näin. Siitä olisi tullut onnistuneella lyönnillä todella kova pallo linjaan, Lipon pelinjohtaja Manninen harmitteli.

KiPan parhaana palkittiin hyvin 10/11 kertaa kärkeä vaihtanut Jarkko Rautio, jonka saldona oli kolme tuotua, kaikki Raittilan lyönneistä.
– Teimme ottelusta vaikean ja vaikeuksien kautta saimme voiton, mutta pääasia että se sentään tuli. Tappioasemasta nousu oli hyvä asia, arvioi Rautio tasaisen ottelun hengen.

Lipon ykköspalkittu oli monta KiPan tykitystä torjunut kakkosvahti Ville-Pekka Jokinen. Hän piti peliä kesän parhaana Lipon osalta.
- Mielestäni kesän paras peli meiltä. Nyt ei tullut perusmokia esimerkiksi kohti tulevissa palloissa. Hyvä ottelu, mutta pitäisi vielä saada se yksi vaihde lisää silmään, arvioi Jokinen.

Avausjaksolla kaksi KiPan
tappoheittoa ohi kotipesän

Avausjaksolla Lippo aloitti sisällä. Kärki Antti Vihtkari paloi ykköselle mutta perässä Jouni Itävalo, jokeri Joni Meriläinen ja Pasi Pohjola tekivät ajolähdön. Ari Nyrhisen eka oli merkattu polttolinjaan, Pirinen palautti pallon Laaksolle ja Itävalosta toinen palo. Jatkossa Nyrhinen tyhjensi kentän etenijöistä kopilla. Paavo Pelto pääsi etenemään Laakson väärällä ja V-P Jokinen vei hänet kakkoselle, haavoittuen kuitenkin itse perässä. Jokeri Jussi Markus löi väliin ja täytti ykköspesän kärjen takana. Marko Kontio sai pienellä lyönnillä Pellon kolmoselle, mutta etupesät tyhjenivät kopin seurauksena. Mika Väisäsestä ja Juha Mäntylästä haavat ja viimeisenä lyöjänä viimeisellä lyönnillä lyöjäjokeri Matti Korhonen kumautti kotiin Paavo Pellon  kakkoskoppari Ville Hämäläisen eteen pudonneella välilyönnillä ja Lippo 1 - 0 -johtoon.

Petri Raittila 15.7.2007 Kiri-ottelussaKiPan tasoittavalla Ville Hämäläinen etenemään lyömänsä pörriäisen turvin ja Jarkko Rautio tempaisi kakkospesän päältä läpi, jonka seurauksena KiPa sai takapesät täyteen. Sami Partanen löi väliin ja Kiteelle paloton ajolähtö. Pasi Pirisen ensimmäisellä merkki kaikille etenijöille, Hidastettu polttolinjaan, mutta V-P Jokinen poltti Hämäläisen kotiin. Uusi ajolähtö, jota purkamaan Petri Raittila (oik.) . Taas ensimmäisellä merkki ja taas hidastettu polttolinjaan. Lipon pelaajista ainakin kolme oli saamassa palloa mutta kukaan ei sitä saanut ja "ulkokentän avustuksella" Jarkko Rautio toi tasoitusjuoksun 1 - 1. Jatkoajot Mikko Varoselle, joka myöskin löi V-P:lle, joka kaatui mutta onnistui polttamaan Partasen kotiin. Tilanne oli tiukka, mutta päätuomari Peter Laition mielestä Partanen paloi. Kiteeläiset eivät kylläkään purnanneet joten ilmeisen oikea oli Laition tuomio. Tilanne jatkui neljännellä ajolähdöllä ja mailan varteen Antti Kontinen. Ekaan merkki, mutta lyönti kopiksi ja Pirisestä haavat. Jatkossa Kontinen tyhjensi kentän etenijöistä uudella koppilyönnillä. Jokeri Sami Mielonen ja Toni Laakso haavoilla pois ja jokeri Pekka Toropainen etenemään. Simo Rahunen onnistui saattelemaan Toropaisen kakkoselle muttei enää kolmoselle, VP:n polttoheitto toimi. 

Toisen alkavalla "Purre" Vihtkari löi Partaselle ja paloi ykköselle. Itävalo pääsi etenemään ja Meriläisen upealla varsilyönnillä kakkoselle, jatkossa Meriläisestä itsestään ja Markuksesta haavat. Pohjolan vaihtopomppu jäi laittomaksi joten hän ainoastaan täytti ykköspesän. Nyrhisen koppilyönnillä Itävalosta palo kolmoselle, Pohkolasta ja Artusta haava. Pelto etenemään ja vaikka VP löi upeasti 3-saumaan, Pelto "nukkui" ja jatkossa Pellosta haava, VP ykköselle. Kontion vaihtolyönti nousi Varoselle kopiksi ja kenttä taas etenijöistä tyhjäksi. Väisäsen oli pakko yrittää etenemään, mutta viimeinen lyönti jäi lähilaittomaksi ja siitä kolmas palo.

Tasoittavalla KiPa jätti Mutilaisen (no: 9) väliin. Hämäläisestä haavat, palokin lähellä, mutta Pelto ykkösellä ei saanut Kontion heittoa kiinni. Rautio löi kakkosjatkeelle ja meni etenemään. Partanen löi suoraan kakkosella olevan Itävalon räpylään ja Rautiosta risti, Partaseelle haavat. Mielonen ja Pirinen täyttivät etupesät, mutta jatkossa Väisänen sotki Varosen lyönti- ja Kiteen merkkipeliä niin pahasti, että Mielosesta toinen palo kolmoselle. Kontinen vaihtoi ensimmäisellään Pirisen kolmoselle ja toisella Varosen kakkoselle. Mutta upea sisäpelivuoro päättyi siihen, että viimeisellä lyöty koppi oli laiton.

Kolmannen alkavalla Lipon kärki Vihtkari löi väliin ja pääsi etenemään, mutta Laakso kävi Itävalon kakkosrajanäpäyksen ja poltti Purren kakkoselle. Meriläinen täytti etupesät hienolla pörriäisellä. Pohjolan vaihtolyönnit jäi viimeisen varaan, jonka "Pottu" suuntasi Piriselle. Pirinen pomputti palloa aikansa ja näin lahjoitti Lipolle ajolähdön. Lippo otti aikalisän. Sieppari Teppo Muttilainen epäonnistui näpyn hakemisessa heittäen polttoheiton lukkarin ohi kun Ari Nyrhinen kotiutti näpyllä Jouni Itävalon 2 - 1.. Samalla lyönnillä täyttyivät takapesät uudestaan. Nyrhisen toinen lyönti näytti menevän väliin ja Meriläinen karkasi kolmoselta kotiin. Mutta Varonen sai kopin ja hurrrrjan heiton tuloksena Jonista toinen palo. Nyrhisestä haavat, Pelto täytti etupesän Pohjolan takana. VP:n vaihtolyönti Piriselle, joka teki kolmannen palon Pohjolasta kolmoselle.

Tasoittavallaan KiPa aloitti Laaksosta (no: 7) ja Laakso sekä Rahunen täyttivät etupesät. Muttilainen ei onnistunut saattelemaan Laaksoa kolmoselle, kiitos Pellon, mutta Rahunen ja Mutilainen täytti etupasät. Jokeri Toropainen vei Rahusen kolmolle mutta Mutilaisesta toinen palo kakkoselle, Toropainen itse selvisi ykköselle. Hämäläinen löi korkeuksiin mutta Lippo antoi pallon pudota maahan ja ajolähtö Raittilalle. Kaksi ensimmäistä kumurayritystä Raittila löi taivaisiin, kolmas laittomaksi Vihtkarin takaa ja kolmas palo.

Neljännen alkavalla VP Jokinen löi väliin ja meni kentälle. Kontio löi kahdesti ja saatteli kärkeä kaksi pesäväliä. Näin Lipolle ykkös-kolmostilanne. Väisänen nostama koppi pudotettiin ja KiPa pakotti Lipon ajolähtöön. Jälleen KiPan sieppari Muttilainen haki kakkosrajanäpyn hyvin, mutta epäonnistui  heittämällä lukkarin ohi. Tällä kertaa lyöjänä Matti Korhonen ja tuojana Ville-Pekka Jokinen 3 - 1. Jatkoajot Mäntylälle, jolla kotiutus jäi viimeiseen lyöntiin. Hermopallo Kontiselle, joka poltti Kontion kotipesään. Kolmas ajolähtö Vihtkarille, joka ei onnistunut, palo Väisäsestä. Vihtkarin kolmas lyönti oli huti ja kolmas palo. 

KiPa pystyi viime tingassa hyvään nousuun tekemälla kaksi juoksua ja tasoittamalla jakson. Rautio löi viimeisellään kolmoselta läpi, Nyrhinen liikkui tosi kankeasti ja Rautio jo kakkoselle. Mielosesta haava, mutta Partanen löi väliin ja meni ykköselle. Pirinen löi komeasti kolmossaumaan, mutta Rautio nukkui. Kokenut Pirinen löi uudestaan kolmossaumaan ja Kiteelle ajolähtö ilman paloja.  Ensin Petri Raittila iski koukkunäpyn kakkosrajaan ja kavennuksen 3 - 2 toi Jarkko Rautio. Uusi ajolähtö ja Kitee otti aikalisän. Ailahtelevasti esiintynyt Mikko Varonen pommitti ajotilanteessa komeasti lempipaikkaansa kakkosrajan pintaan pesän jatkeelle. Tasoituksen 3 - 3:een toi helposti Sami Partanen, mutta juoksuja ei tullut Raksilan kaukalossa sen enempää. Varosen viimeinen oli laiton, siitä eka palo, etenijät jäivät etupesille. Väisänen kävi hakemassa Kontisen näpyn ja poltti Pirisen kolmoselle, Raittilasta ja Kontisesta haavat ja Kiteen mahdollisuudet voittojuoksuun näytti aika laihoilta. Kuitenkin, Kiteellä riitti lyöjiä ja niinpä jatkossa Rautio ja Partanen täyttivät etupesät. Pirinen pomputti Raution kolmoselle ja nosti pallon ylös. Jostakin kummasta syystä Pohjola pudotti pallon ajolähdöksi, vaikka Kiteellä oli enää yksi lyöjä jäljellä. Varosen kotiutus jäi kolmanteen lyöntiin ja hän suuntasi sen VP:lle linjaan, joka poltti Raution kotipesään. Tasalukemat jäivät jakson lopputulokseksi. Loppurynnistyksen ansiosta KiPa olisi ansainnut avausjaksolla voitonkin. 

Avausjakson kärkilyönnit xx - xx, ja KiPa vei kolmostilanteet 7 – 9. 

Toisella jaksolla
mainosaidat paukkuivat

Teppo Muttilainen 8.7.2007 JoMa-pelissäToinen jakso alkoi siten, että KiPalla oli täydet mahdollisuudet siirtyä murskajohtoon, mutta Raksilan ahtaaksi aidattu kenttä esti haaveet kunnareiden kiertämisestä. Hämäläiselle vapaataival ja Raution kakkossaumalyönnillä etupesät täyteen. Partanen löi kopin Itävalolle, siitä palo ja kenttä tyhjäksi etenijöistä. Mielosesta ja Pirisestä haavat, Toropainen löi kakkossaumaan ja meni ykköselle. Varonen löi kopin Kontiolle, Toropaisesta toinen palo ja Varosesta haavat. Kontinen vapaataipaleelle ja Laakso löi ykköseltä läpi mutta "vain" etutilanne. Sitten Simo Rahunen löi kolmosluukusta läpi ja vaikka kolmoskoppari Vihtkari oli pallon edessä, hän ei saanut palloa kiinni ja Antti Kontinen kipitti suoraan kakkoselta kotiin, 0 -1 . Sitten Teppo Muttilaisen (oik.) löi kakkoskoppari Pohjolan takaa läpi ja Toni Laakso toi 0 - 2. Takapesät jäivät täyteen. KiPa otti Raittilan lyömään joka viimeseillään koetti käyttää hyväkseen Lipon koppareiden hetkellistä herpaannusta, mutta lyönti oli selkeästi laiton Pohjolan takaa. Olipa kuitenkin huikea sisävuoro Kiteen kakkoskärjeltä, kahden palon tilanteessa, kuten nimim. zala kehui!

Mutta heti tasoittavallaan Lippo kuittasi tasoittaen jakson. Vihtkari meni väkisin ykköselle ja Itävalon pompulle kakkoselle. Itävalon viimeinen lyönti oli ovala tuppinäpy mailan väärällä päällä, Itävalo kerkesi kirkkaasi ykköselle ja Vihtkari karkasi samalla kolmoselle. (Pieni yksityiskohta, kansallispelin juonikkuutta, yksi syy käydä pesäpallokatsomiossa, nauttimassa hienoista ja yllättävistä suorituksista, kuten nimim zala kehui!). Ja jatkoa seurasi. Pohjola siirsi ensin Itävalon kakkoselle ja Pasi Pohjola iski kolmostakanurkasta kavennuksen 1 - 2 Antti Vihtkarin tuomana. Jälleen vain mainosaita esti Itävalon juoksun, hänestä palo kotipesään, Pohjola itse kuitenkin kakkoselle. Markus kävi tekemässä toisen palon, sitten Ari Nyrhinen puolestaan löi takaa keskeltä läpi 2 - 2 ja Pasi Pohjola juoksi suoraan kakkoselta kotiin. Arttu itse kakkoselle. Pelto selvisi ykköselle kärjen takana. VP löi väliin ja Arttu kolmoselle. Sitten koppi, jonka Kitee pudotti.  Marko Kontio oli vähällä lisätä isäntien juoksuja, mutta KiPa sai Pirisen johdolla tiivistettyä ulkokenttänsä. Avoimemmalla kentällä avausvuorossa olisi todennäköisesti nähty peräti neljä tai viisi kunnaria!.

Toisessa vuoroparissa KiPan kärki toimi. Hämäläinen, Rautio ja Partanen upeilla lyönneillä ja paloton ajolähtö. Ajoa purkamaan mies joka on kotiuttanut yli 500 kertaa superpesiksessä, Pasi Pirinen. Kovan kokemuksensa turvin Pirinen löi toisella väliin, mutta ilman merkkiä Hämäläinen ei lähtenyt kotiin. Viimeisellä Pirinen tarjosi keskipomppua Jokiselle, joka poltti Hämäläisen kotipesään. Uusi ajolähtö ja Petri Raittila puhkaisi polttolinjan ja Jarkko Rautio toi 2 - 3. Jatkossa Partasesta kopilla toinen palo ja kenttä tyhjäksi. Jokeri Mieloselle haavat, sitten Toropainen löi väliin ja Varonen puhkaisi polttolinjan saaden etupesät täyteen. Kontiselta kaksi koppilyöntiä ja etenijät kentältä pois. Laakso etenemään, mutta Rahunen löi VP:lle ja Laaksosta kolmas palo.

Tasoittavallaan Lippo aloitti jokeri Markuksella, josta haava. Numerot 7 - 9 väliin ja lyömään Vihtkari. Purren eka oli puoli metriä laiton kova laaka kakkosrajaan ja viimeisellä Purre löi kakkosluukusta pallon maisemiin. Upealla hirven askeleella etenevä Vihtkari näki kakkospesällä että pallo alkaa olla jo kakkoskoppari Hämäläisen hyppysissä mutta Purre lähti silti kolmoselle ja se kannatti. Antti Vihtkari syöksyi kolmoselle kunnarin 1+0.  Tämä Lipolle Raksilassa kauden ensimmäinen lyöty kunnari. Kunnaria seurasi joukko nimim. zalan mukaan "munattomia" esityksiä oululaisilta. Ensin Itävalo paloi ykköselle, sitten haavat seuraavista: Meriläinen, Pohjola, Nyrhinen, Pelto. Jokisen toinen lyönti merkattiin Vihtkarille, mutta sillä lyönnillä VP ei edes osunut palloon. Tuplajuoksua aikoneesta Vihtkarista palo ja jatkossa VP:stä, kun kolmas lyönti oli laiton.

Kolmanenn alkavalla KiPa jätti kaksi väliin ja hetkessä Hämäläinen-Rautio-Partanen rakensivat palottoman ajolähdön. Pirinen löi VP:lle ja Hämäläisestä palo. Uusi ajolähtö Raittilalle joka ensin poltti Raution kotiin ja sitten tyhjensi kentän etenijöistä. Mielosesta ja Toropaisesta haavat ja kolm,as palo tuli, kun Varonen paloi ykköselle.

Tasoittavalla Lipon Markus selvisi etenemään, mutta paloi jatkossa Kontion lyönnillä. Kaksi lyöjää väliin ja Vihtkari puhkaisi polttolinjan ja meni etenemään. Itävalon ykkösrajanäpillä kärki kakkoselle, mutta kopilla Itävalosta haavat. Meriläinen löi väliin, mutta lähti liian myöhään ja Varonen poltti hänet ykköselle. Pohjola löi kivitalon korkuisen pompun ja Vihtkari kolmoselle, Pohjola kopilla itse pois. Nyrhisen ensimmäisellä merkki, mutta se oli kakkosrajasta laiton. Nyrhiselle, Pellolle ja VP:lle haavat. Viimeisenä lyöjänä lyömään Korhonen Vihtkarin odottaessa kotiutusta kolmosella. Katsomossa ollut nimim. zala arvioi kuinka syvällä polttolinjassa Rautio ja Pirinen olivat, ja oli täysin vakuuttunut siitä, että palloa ei voi lyödä väliin. Kotiin pitäisi yrittää jollain pienellä varrella tai vastaavalla, tosin Partanen oli todella terhakkaan näköisenä keskellä etukenttää.. Korhonen yritti kai kopparien taakse ja löi kolmesti pallon takaa laittomaksi.

Viimeisen alkavalla KiPan jokeri Mielonen, Kontinen ja Laakso haavoittuivat. Lyöjät 8-9 väliin. Kärki Hämäläinen ykkösrajanäpäyksellä ykköselle, mutta perässä Rautio epäonnistui  ensimmäistä kertaa pelissä: lyönti ykkösvahti Mäntylälle ja Hämäläisestä palo. Partanen kopitti Raution pois, mutta pääsi itse etenemään kakkossaumalyönnin turvin. Pirinen löi todella helpon pallon Mäntylälle, joka tuuletti ennen polttoheittoa ja poltti Partasen vasta sitten. Pirisestä haavat. Toropainen yritti viimeisellä koppia, mutta nosto epäonnistui ja VP poltti Toropaisen ykköselle. Toinen sisävuoro, jossa ei saatu kolmostilannetta.

Lipon tasoittavalla Markus (jok) ja Kontio (7) sekä Korhonen (jok) ja Nyrhinen (4) vaihtoivat paitoja. neloseksi vaihdettu Markus aloitti ja löi Pirisen räpylään, jossa pallo ei pysynyt ja Markus etenemään. Väisänen löi jopa läpi kakkoselta, mutta pallo ei mennyt niin kauas kakkospesältä, että Markus olisi uskaltanut edetä. Niinpä Väisäseltä koppi ja kenttä tyhjäksi. Mäntylä jätettiin väliin. Vihtkari löi kumuran ja meni etenemään. Itävalo pomputti ykkösrajaan mutta Pirinen heitti lujaa ja Vihtkarista risti, Itävalo itse ykköselle. Meriläinen löi kakkosjatkeelle ja etupesät täyteen. Taas Pohjolalta korkea pomppu, Itävalo kolmoselle, sitten pienellä Meriläinen kakkoselle ja koppi, jonka Kitee pudotti. Lipolle ajolähtö ja lyömään Nyrhinen. Laakso sotki Nyrhisen peliä niin pahasti, että kotiutus jäi viimeiseen ja Arttu yritti kumuraa mutta kopiksi meni Hämäläiselle. Hyvistä yrityksistä huolimatta Lippo ei enää saanut kolmostilannetta.

Edessä supervuoropari ja kummallakin jo yksi piste taskussaan. Lipolla oli vielä hyvä paikka viimeisessä sisävuorossa tasoittavalla ratkaista peli, mutta Ari Nyrhisen pamauttama kova lyönti kakkossaumaan nousi kopiksi.

Lippo Superissa saamaton ja
Raittila ratkaisi voiton KiPalle

Lippo aloitti supervuoroparin saamatta mitään kakkostilannetta kummempaa aikaan, kun KiPan ulkokenttä piti isännät nollilla.

Tasoittavallaan KiPa väänsi tarvittavan yhden juoksun ja vei supervuoroparin 0 - 1.Hämäläinen ja Rautio täyttivät etupesät. Partasella näytti olevan vaikeuksia, mutta juonina kaverina Eko jätti viimeisen lyömättä ja Kiteelle paloton ajolähtö. Lyömään Raittila. Ensimmäinen Nyrhiselle, toinen väliin, mutta Hämäläinen ei liikkunut. Viimeisellä Petri Raittila paukutti varrella polttolinjaan, jossa Lipon paras pelaaja Ville-Pekka Jokinen epäonnistui kiinniotossa ja erehtyi pompottamaan palloa muutaman ratkaisevan hetken liikaa. Kolmoselta kotiin viilettänyt ykköskärki Ville Hämäläinen kiitti Jokista virheestä toisen pisteen arvoisesti. 

Näin pisteet KiPalle 1 - 2 pirteästi pelanneelta sarjan hännänhuipulta. Kiitos vielä nimim. "zala":n YLE-Urheilun keskustelupalstan erinomaisen raportin teidoista. 

Koko ottelun erittäin tasaiset kärkilyönnit 42 - 43 (57% - 51%) ja kolmostilanteet 6/14 - 7/14.

Sanomalehti Karjalainen: KiPa nipisti pisteet Oulusta Petri Raittilan johdolla. Sarjajumbo Lippo myi nahkansa kalliilla.

Oulun Lipon sivuilta: Parempaan suuntaan.

Tilastot ottelusta

Oulu - Kitee 0 - 1 (3 - 3, 3 - 3, s0 - 1)

Oulu      1 0 1 1  3  2 1 0 0  3  0   0
Kitee     1 0 0 2  3  2 1 0 0  3  1   1


Oulu: Antti Vihtkari 1+0/2, Jouni Itävalo 0/1, Pasi Pohjola 1/1, Ari Nyrhinen 2/0, Paavo Pelto 0/1, Ville-Pekka Jokinen 0/1, Matti Korhonen 2/0.
Palkitut: I Ville-Pekka Jokinen, II Matti Korhonen.
Kitee: Ville Hämäläinen 0/1, Jarkko Rautio 0/3, Sami Partanen 0/1, Mikko Varonen 1/0, Antti Kontinen 0/1, Toni Laakso 0/1, Simo Rahunen 1/0, Teppo Muttilainen 1/0, Petri Raittila 4/0.
Palkitut: I Jarkko Rautio, II Sami Partanen.
Tuomarit: Peter Laitio ja Timo Siekkinen.
Yleisöä: Kesäisessä +21 -asteisessa poutaisessa mutta tuulisessa säässä 1 443 henkeä.


Takaisin