Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

Kitee avasi hallikauden Kirin kanssa! KATSO MYÖS KUVAT

Pirisen Pasiakin väsytti klo 23:een jatkunut ottelu

Jyväskylän Kiri - Kiteen Pallo-90 Hippoksen hallissa

Kiteen Pallo pelasi lauantai-iltana kauden avausottelun Jyväskylän Kiriä vastaan. Ottelun jaksot menivät Kirille ensin 4-5 ja toinen meille 5-4. Sittenpä kello olikin 23.00 ja aika täynnä. Myöhäisestä otteluajasta johtuen Pirisen Pasiakin tuppasi jo ramasemaan.

Kiteen Pallon joukkue saapui tiukalla aikataululla Hippokselle ja kello näytti varttia vaille kahdeksaa, kun oltiin hallilla. Ottelu pyörähti käyntiin puoli yhdeksältä, joten paljon ei jääny aikaa turinointiin.

Ennakkoon oli jo mielenkiintoa kuinka homma lähtee pyörimään joukkueessa tapahtuneiden muutoksien takia. Hyvin tyytyväisiä oltiin ottelun jälkeen. Ensimmäiseksi otteluksi hyvää peliä ja paljon onnistumisia kautta linjan.

KiPan joukkue Hippoksen hallissa

Hämäläisen Ville oli innoissaan!Kiteen Pallon kokoonpano :

 1. JARKKO RAUTIO 3P
 2. STEFAN SBURATURA 3V
 3. SAMI PARTANEN 1V
 4. PASI PIRINEN 2P
 5. TONI LAAKSO L
 6. VILLE HÄMÄLÄINEN 2K (kuvassa oik.)
 7. MIKKO VARONEN 3K
 8. ANTTI KONTINEN 2V
 9. SIMO RAHUNEN S  (TEPPO MUTTILAINEN II JAKSO)
 10. PETRI RAITTILA
 11. TEPPO MUTTILAINEN
 12. SAMI MIELONEN

Tästä ottelusta sivussa olivat Pekka Toropainen ja Jussi Hurskainen. Jarkko Perttula huilaa pari viikkoa vielä operoinnin jälkeen ja pääsee sitten sorvin ääreen todenteolla.

Avausjaksolla KiPan 0 - 4 -johdosta
Kirin niukka 5 - 4 voitto

Petri Holi Raittila osoitti kumuransa olevan kohdallaan Kiteen juoksutehtailu alkoi ensimmäísessä vuoroparissa. Jokerietenijä Sami Mielonen toi juoksun Petri Raittilan (vas.) kauniilla välilyönnillä. Heti perään Toni Laakso pamautti kakkossaumaan ja Sami Partanen kirmasi kotia. Kolmannessa vuoroparissa Holi tinttasi keskisaumaan, maila alas ja Jarkko Rautio toi ulkokentän avustuksella 3-0 juoksun. Pasi Pirinen löi 1-2-tilanteessa viimeisellä lyönnilään takaa keskeltä läpi ja Partanen tuli kotiin muuttaen tilanteeksi 4-0.

Kirin tullessa neljännen vuoroparin alkuun he eivät olleet saaneet yhtään kolmostilannetta, mutta sitten rupesi tulemaan: viisi juoksua viimeisessä sisävuorossa. Kolmosjatkeelta läpi, takaa pari kertaa läpi Hämäläisen Villen yllättyessä kimmoisaan Hippoksen lattiaan ja niin tilanne muuttuikin 5-4 Kirille. Mailan varressa onnistuivat parhaiten Jussi Kivisilta ja Tuomas Tallbacka.

Toinenkin jakso tasaista
kääntyen KiPalle 4 - 5

Sami Eko Partanen leikkii suihkulähdettä Toisen jakson alussa Kirin Haapakoski löi väliin tilanteeksi 1-0, mutta sitten alkoi taas pyörimään. 0-2 tilanteessa Sami Partanen löi 3-jatkeelta läpi ja Rautio toi tasoihin meidät. Pitkään Eko ei kolmosella huilannut kun Petri Raittila sivalsi kunnon varren ja johtoon 1-2. Kirin Tallbacka tasoitti välilyönnilään vielä tilanteeksi 2-2.

Koko pelin hyvin esiintynyt Laakso laittoi kopparin puhelimeen ja pallo maisemiin josta juoksut toivat Rautio ja Partanen. Raittila löi vielä kakkosrajanäpillä Laakson kotia. Viimeisessä vuorossa taas alkoi tulla painostusta Kiriltä ja läpilyönnillä tilanne tuli jo 5-4:ään ilman paloja, mutta nyt onnistuttiin puolustamaan lisäjuoksut ja jaksovoitto oli siinä.

Kaiken kaikkiaan lyöntijärjestys toimi ja sisäpeli rullasi ihan mallikkaasti ensimmäiseksi peliksi.  Keula järjesteli hyvällä prosentilla tilanteita lyöjille ja tänään Laakso - Raittila parivaljakko oli tehokas. Ulkopelissä haettiin välillä rajoja niin kuin pitää ja vierellä oli uusia kavereita, joten opeteltiin uusia juttuja ensimmäisen kerran käytännössä. Tästä jatketaan kohti Kotkaa ja Kuopion SM-halliturnausta.

Lue myös Jyväskylän Kirin näkemys harjoitusottelusta!
" Jo tämän harjoituspelin jälkeen voidaan sanoa, että Kitee ei tule ensi kautena kaatumaan ainakaan lukkariinsa, sillä niin hyviä otteita Laakso esitti"
"Kitee oli saapunut Jyväskylään harjoittelemaan hyvällä asenteella. Joukkueen konkarit: Jarkko Rautio, Stefan Sburatura, Sami Partanen, Pasi Pirinen, Petri Raittila osoittivat olevansa vetreässä kunnossa: Kun joukkueeseen tulee vielä Jarkko Perttula, joka oli mukana Jyväskylässä, mutta on ilmeisesti vielä loukkaantuneiden kirjoissa, Kiteen kärki tulee olemaan vaikeasti pideltävä ensi kesänä. Rautio pääsi varmasti kentälle, Sburatura pisti pompulla eteenpäin, Partanen ja Pirinen taituroivat tutut vaihtolyönnit ja Raittila löi kotiin. Raittila osoitti, että tilanteen mukaan hän voi lyödä juoksun kovalla keskelle, varsilyönnillä tai lyhyellä rajanäpyllä"

Katso lisää kuvia Jyväskylästä!                                                                  (Kuvat: Muri ja Tepi)


Takaisin