Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

KiPan kauden 2007 Superpesisjoukkue 1. yhteisharjoituksissa. Jukka-Pekka Leskinen 2. pelinjohtajaksi

32 kuvaa joukkueen 2007 harjoituksista

Jukka-Pekka Leskinen
2. pelinjohtajaksi

Jukka-Pekka Leskinen KiPan 2. pelinjohtajaksiSavonlinnassa asuva Jukka-Pekka Leskinen on nimetty KiPan edustusjoukkueen kakkospelinjohtajaksi ja -valmentajaksi. KiPan lukkarina 90-luvun alkupuolella pelannut Leskinen on neljän vuoden tauon jälkeen mukana Superpesiksessä.
- Pelasin viimeisen kauteni KiPassa vuonna 1994. Sitten jatkoin pelaamista Imatralla, Kouvolassa ja Puijon Pesiksessä, jossa lopetin aktiiviurani 2002, kertoi J-P Leskinen Kiteen VesPelissä.
Keski-Karjalan Lasten ja nuorten hyvinvointikeskuksen toimintaterapeuttina Leskinen käy töissä Kiteellä, mikä helpotti kahden lapsen isän päätöstä.
Entisenä lukkarina Leskinen on kenties juuri se oikea mies KiPan riveihin siirtyneelle Toni Laaksolle, jonka 19-vuotiaille harteille on ladattu isoja odotuksia.
Leskinen näkee, että myös joukkueen kokeneilla pelaajilla tulee olemaan tärkeä rooli nuorten lahjakkuuksien koulimisessa.
- Nostan hattua Pasi Piriselle, jolla on varmasti paljon annettavaa nuorille. Haluan mainita joukkuetta yhteen hitsaavista pelaajista myös Mikko Varosen ja Sami Partasen.

Joukkue 1. viikonloppuleirillä
Kiteen VesPelissä

Pelinjohtaja ja päävalmentaja Vesa Varonen uskoo vahvasti joukkueensa pelaajarunkoon, jota ei aiota hänen mukaansa enää täyttää uusilla pelaajilla. Varonen näkee, että lukkari Laakso sopii KiPaan kuin nenä päähän.
- Hän on äärimmäisen lahjakas pelaaja. Todellinen huippuhankinta, Varonen suitsuttaa.
Imatran Pallo-Veikoista Kiteelle siirtynyt Laakso uskoo selviytyvänsä tulevista haasteista.
- Tämä on perinteinen pesäpallokaupunki, jossa pelaajien suorituksia seurataan tarkasti. Teen parhaani ja muusta minun ei tarvitse välittää, Laakso tietää.
Kiteen omien junioreiden lisäksi paluun pesäpallokentille tehnyt lyöjäjokeri Petri Raittila, Kouvolasta lukkarin tontilta polttolinjaan siirtyvä  Stefan Sburatura ja Laakson lisäksi Imatralta saapuneet kärkietenijä Jarkko Rautio sekä kakkosvahti Antti Kontinen aikovat pitää Kiteen tukevasti pesäpallokartalla.

KiPan Superpesisjoukkue 2007
KiPan Superpesijoukkue kaudelle 2007   (Kuvasta puuttuu Miika Voutilainen)


Takaisin