Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

KiPa terhistäytyi vasta 2. jaksolla. Jarkko Perttula tervehtyi ja heti 2. palkinto kun jatkosarjan avaus kotiutuskisan jälkeen KiPalle. KiPa - PuPe 2 - 1 (2 - 7, 4 - 3, s0 - 0, k2 - 1)

Katso 154 kuvaa kuvagalleriasta.                          

Kiteen Pallo sai jatkosarjan avaukseen kotikentälleen tutun joukkueen, Puijon Pesiksen. Keskinäiset ottelut runkosarjassa ovat olleet kaksi kesää niin tasaisia kuin suinkin mahdollista: kuudesta ottelústa kolme kotiutuskisaa ja joka kerran vähintään supervuoropari. Tänä kesänä juoksut niukasti KiPalle 19 - 18. 
pv.         Joukkueet         Tulos                       Katsojat
03.08.2006 Kuopio - Kitee 1-2 (6-1, 0-3, s0-2)       1711
04.07.2006 Kuopio - Kitee 2-1 (0-4, 4-1, s1-0)       2411
13.06.2006 Kitee - Kuopio 2-1 (2-3, 5-3, s0-0, k2-1) 2034
21.05.2006 Kitee - Kuopio 1-2 (2-0, 0-7, s0-0, k0-1) 1202
03.07.2005 Kitee - Kuopio 2-1 (4-2, 0-4, s0-0, k5-4) 2190
22.06.2005 Kuopio - Kitee 1-2 (0-6, 3-1, s1-2)       1201

Saku Kapanen miesten Itä-Lännessä Kiteellä 2006Koti-Karjalan Superia suvessa -sivuilla Kiteeltä Puijoon siirtynyt etenijä ja vaihtaja Saku Kapanen odottaa tästäkin kohtaamisesta tasaista peliä.  
- Puijolla oli tavoitteena neljän sakissa runkosarjassa. Saatiin neljä kotipeliä meitä heikompia vastustajia vastaan ja kaksi lähtöpistettä, joten ihan tyytyväisiä siihen ollaan.

Kuopiolla on rukosarjan lopusta kolme tappiota alla (PuPe - NuJy 1 - 2, JoMa - PuPe 2 - 1, PuPe - KiPa 1 - 2).  
- Olemme pystyneet pelaamaan yhden hyvän jakson. Supervuorot ja kotiutuskisat ovat sitten kääntyneet tappioiksi. Emme kuitenkaan muistele menneitä pelejä. Nyt alkaa ihan uusi taisto, lupaa Saku.
- Meillä on kasassa menestymään kykenevä joukkue, joten uskomme meidän kykenevän pelaamaan loppun asti omalla tasollamme, arvioi Saku. Puijohan on tunnettu siitä, että pelit hyytyvät runkosarjan jälkeen.
- Kitee-pelikin tulee menemään superiin. Tuttuja joukkueita ollaan toisillemme. Luulen ettei ottelussa tule kovin montaa juoksua. Lukkarit ovat avainasemassa tässäkin pelissä. Se joukkue, jonka lukkari pystyy paremmin sotkemaan vastustajan sisäpeliä, on vahvoilla, ennustaa Saku.

Puijon pelinjohtaja Eero Pitkänen oli YLEn haastattelussa ennen ottelua.
- Tavoitteena on saada yksikin piste jokaiselta meitä ylempänä olevalta joukkueelta vieraspeleissä. Kotona vähintään kaksi pistettä niin ollaan neljän välierissä.

KiPan pelinjohtaja Pasi Varonen (oik.) lähtee Koti-Karjalan Superia suvessa -sivujen mukaan hakemaan nyt ne pisteet, jotka tössittiin Lippoa vastaan.
- Nyt on meidän aika terhistäytyä. Jatkosarja pitää ottaa ihan uutena sarjana ja lähteä pelaamaan toisissaan.
- Jokainen piste on äärimmäisen tärkeä. Nyt on mahdollisuus kuitata ne pisteet, jotka menetettiin tippumalla runkosarjassa kolmanneksi.
- Äärimmäisen tasainen ottelu on tulossa, arvio Passe kuten Sakukin.
- Peli tulee ratkeamaan kotiutuksiin. Puijo tulee rakentamaan tilanteita, mutta kotiutukset pitää meidän torjua. Kyllä mekin varmasti saamme tilanteita, ja uskon, että saamme miestä kotiin paremmalla prosentilla, kertoi Passe.

Pelinjohtajien sekä
palkittujen kommentit

KiPan ykköspalkittu Juha-Matti Sirviö ja pelinjohtaja Pasi Varonen KiPan pelinjohtaja Pasi Varonen piti ykköspalkitun Juha-Matti Sirviön kanssa voittoa erittäin tärkeänä jatkopelien henkeä ajatellen. Kärki toimi kun Jarkko Perttula palasi hienosti kakkoseksi vaihtamaan 9/11 tehoilla ja Toni Kohonen siirtyi omalle numerolleen neloseksi lyöden toisen jakson KiPan 3 - 3 tasoituksen ja 4 - 3 voittojuoksun.

- Tärkeintä on jatkosarjassa kaksi pistettä. Ensimmäisen jakson jälkeen saatiin koottua itsemme ja päästiin hyvin otteluun mukaan. Vaikka Puijo meni toisen jakson alussa vakuuttavasti johtoon. Kun tilanne meni tiukaksi, näkyi se vaikuttavan vastustajankin peliin, arvioi Varonen.
- Ensimmäisen jakson eka vuoropari harmittaa. Kaksi ristiä taululla ja olisi se kolmaskin pitänyt saada ja kuusi juoksua olisi vastustajalta jäänyt saamatta, harmitteli Passe.
- Tiukkoja pelejä nämä Puijon kanssa on, ei meistä selvää meinaa saada. Ehkä me kohdataankin vielä tänä syksynä.
- Runkosarjan lopulla oltiin välillä varjojen mailla. Iso voitto tämä on varsinkin sen alun jälkeen, totesi Passe helpottuneena.

KiPan ykköspalkittu Juha-Matti Sirviö (1 lyöty, 3 tuotua, 8/10 KL), ei isommin selitellyt.
- Kyllä tässä vaiheessa kautta on pelin kuljettavakin, vastasi Julle.

250 Puijon pelinjohtaja Eero PitkänenPuijon pelinjohtaja Eero Pitkänen (oik.) siteerasi soveltaen vanhaa ajatelmaa:
- Hetken luulin voittaneeni mutta sitten käsi suoritui pystyyn ja kuului pillin vihellys, viittasi Pitkänen tiukkaaa ensimmäisen kotiutuskisan viimestä paria, jossa jokeri Jarkko Karhunen paloi niukasti.
- Ensimmäisellä jaksolla mentii kahdella hyvällä lyönnillä johtoo. Toisellekin jaksolle saatiin hyvä alku. Arvelin kyllä että jossain vaiheessa KiPa saa pelinsä käyntiin ja niin se vei jakson. Toisella jaksolla olisi meilläkin ollut neljä - viisi paikkaa tehdä se voittojuoksu.
- Harmittaa se viimeinen kotaripari. Kyllä meiltä ne lähtikin usein harakoille, myönsi Pitkänen.

Puijon ykköspalkittu Sami Haapakoski juo VichyäPuijon ykköspalkittu, Sirviön virkaveli kärkietenijänä, Sami Haapakoski (vas.) (1+1 lyötyä, 2 tuotua, 11/13 KL) oli harmissaan tappiosta ja myös omasta virheestään KiPan toisen jakson vottojuoksussa.
- Harmittaa paljon. Eka jakso oli meidän suveneerisesti. Toinen jakso meni kohtalaisen hyvin, ei niin surkeasti kuin useimmiten. Vi****aa se viimeinen juoksu, olisi siitä pitänyt saada palo tehtyä, sanoi Haapakoski suoraan.

Lehdistö kysyi vielä Varoselta miten tärkeä tämä voitto oli jatkosarjaa ajatellen?
- Ihan joka pelissä on tapeltava pisteistä. Yleensä se, joka rupeaa miettimään kuka sieltä vastaan tulisi, häviää.
Onko tarkotiuksena että Sotkamo ja Pattijoki ei tulisi pudotuspeleissä vastaan?
- Jos neljän sakkiin pääsee, niin hyvin todennäkköistä on, että jompikumpi sieltä vielä vastaan tulee, osasi Passe laskea.
- Ehdottomasti tämä voitto tekee hyvää jatkoa ajatellen. Ensimmäisen jakson mahalaskun jälkeen noustii ja voitettiinkin. Runkosarjan lopun jälkeen meinasi mielessä käydä, että tuleeko tästä enää mitään.

KiPan voittoa auttoi se, että koko runkosarjan syyskierroksen sivussa ollut etenijä, vaihtaja, kakkoskoppari Jarkko Perttula (alla) (9/11 KL) on saatu pelikuntoon.
Kentälle palannut Jarkko Perttula sai heti 2. palkinnon - Ei tuossa kantapäässä enää mitään tuntunut, kertoi sympaattinen pelimies ottelun jälkeen iloisena.

Avausjakson alussa Huuhtasen kauhaisun jälkeen
kahdella palolla 0 - 6 Puijolle

KiPa aloitti sisällä. Sirviö näpytti itsensä kärkeen ja Perttula pomputti etupesät täyteen. Pasi Pirisen  (1 lyöty, 2 tuotua ja 7/10 KL) pomppu jäi matalaksi ja kolmoselta palo. Perttula yksin kakkoselle kun Pirinen, jokeri Pyry Takala ja Toni Kohonenkin (2 lyötyä, 4/8 KL) kopeilla pois. Joni Nousiainen pompulla ykköselle. Aleksi Rautiaisen vedon aavisti  Saku Kapanen ja kolmoselta toinen palo. Kopilla pesät tyhjiksi ja Mikko Varosen välilyönnillä ykköselle. Sami Partanen kuitenkin kopitti ja Ville Huuhtanen hidastetulla kärkeen. Timo Rautiaisen koukkunäpyllä kakkoselle ja itse kopilla pois. Jokeri Sami Joukainen viimeisenä lyöjänä ja riskiveto ykkösrajasta oli lähellä onnistua.  

Ensimmäisen tasoittavalla Puijon Haapakoski pompulla kärkeen. Teemi Haatajan ainoa vaihtovirhe tuli kun Pirinen poltti pompusta Haapakosken kakkoselle. Kapassen veto Varoselle kopiksi ja kakkoselta haavat. Näpyllä itse kentälle ja ykkös ohi menneen heiton turvin kakkoselle. Jokeri Jarkko Karhunen näpyllään kärjen taakse ykköselle. Mikko Lahtisen keskinäpyn haki hyvin Sirviö ja poltti Kapasen kolmoselle. Lahtisen kopilla myös etupesät tyhjiksi. Henri Heinäheimo jätettiin väliin ja Mikko Niinikoski kakkoskärjeksi pystärillä.

Kahden palon tilanteessa varma palo mutta pallo karkaa KITEENHOVIIN ja jatkossa 0 - 6 Puijolle
Kahden palon tilanteessa varma palo mutta pallo karkaa KITEENHOVIin
ja jatkossa 0 - 6 Puijolle

Yllä olevassa kuvassa näkyy kun Marko Nygårdin ykkösrajanäpystä Partanen heitti Huuhtasen eteen ja pallo pomppasi räpylän kautta kuvassa KITEENHOVIn mainoksen kohdalle. Niinikoski harhalla jo kolmoselle ja Nygård ykköselle. Petri Pennanen näpytti Nygårdin kakkoselle ja kopin Puijon Jarmo Viittanen iski 1 + 4 mutta ei päässyt palkinnoillepudotukselle itse ykköselle. Jokerina Puijolla Sami Joukaisen manttelinperijänä iskevä Jarmo Viittanen (vas.) (1+4 lyötyä, 1 tuotu, 5/11 KL mutta ei palkittu) iski kahden palon tilanteessa kolmosluukusta pajatson tyhjäksi 1+3 ja taululle 0 - 4. Viitasen kunnarin edellä KiPan kasvatti Petri Pennanen nyt Puijon paidassakotiin tulivat Mikko Niinikoski, Marko Nygård ja Petri Pennanen (oik.)KiPan ulkokentällä 
Aleksi Rautiainen ja Sami Partanen
vaihtoivat kolmospuolella paikkoja juuri ennen Viittasen pommia. Lyönti meni heidän vasemmalta puoleltaan läpi Rautiaisenkin aavistaessa liikaa keskelle. Viittanen ehti juosta kunnarin, kun Aleksi Rautiainen ei saanut kolmosella heittoa kiinni.
Aki Tervo välilyönnillä ykköselle ja jokeri Panu Knuutisen kopin pudotuksella uudet ajot. Sami Haapakosken ensimmäisellä haavat Viittasesta kotiin. Toisella sama ulkopelin kardinaaliverhe toistui kuin Puijon ykköspalkittu Sami Haapakoski iski kakkosluukusta läpi. Aki Tervo toi juoksun ja Haapakoski ohitti kolmostaipalella Knuutisen tehden kunnarin ja taululle jo 0 - 6. Knuutinen jäi kolmoselle odottamaan. Haataja meni ykköselle. Kapasen lyönnillä Knuutiselle merkkivirhe ja risti kotiin.

Puijon Sami Haapakoski 11/13 kärkilyöntiä ja Puijon parasToisen alkavalla KiPan Sirviö näpyllä kärkeen ja Perttula pomputti kakkoselle ja itse välilyönnillä ykköselle. Pirisen vaihto hyvin aavistaneelle vanhalle kaverille Kapaselle ja palo kolmoselta. Kohosen vuorolla Perttulan pelaamattomuus näkyi kun hän lähti väärällä kolmoselle ja paloi. Kode itse kopilla pois. Takala keksisaumalyönnillä ykköselle kärjen taakse. A. Rautianen vaihtoi keksinäpyllä Pirisen kolmoselle. Kopilla muut pois. Nousiainen keskipompulla ja Varonen ykkösrajanäpyllä ja pompulla täyttivät etupesätkin. Ajolähdöstä Sami Joukainen iski heti kovaa kolmossaumaan ja Pasi Pirinen toi kavennuksen 1 - 6. Toinen veto linjaan ja Haapakoski teki kolmannen palon.

Tasoittavalla Puijon Karhunen paloi Huuhtasen heitosta ykköselle. Kapanen pystärillä ja Lahtinen keksisaumasta täyttivät etupesät. Henri Heinäheimon pompulla kärki kolmoselle välipalon hinnalla. Knuutisen kopin pudotuksella kahden palon ajot. Jarmo Viittanen pisti kakkosrajanäpyn ja sillä nopea Sami Haapakoski (yllä) toi jo 1 - 7.

KiPa nousi rinnalle
ja ohi toisella jaksolla

Toisen jakson kärkilyönnit 25 - 21 (68% - 58%) KiPalle mutta kolmostilanteet 8 - 11 Puijolle.

Toisellakin jaksolla Puijo meini jo 0 - 3 johtoon. Puijo aloitti sisällä. Haapakoski pystärillään ja Haatajan pompulla jo kakkoselle. Harvinaisella kahdella väärällä vapaataival jo kolmoselle. Haataja itse kopilla pois. Karhusesta takapalo Partasen napattua pallon. Kapanen ykköselle ja Lahtisen näpyllä kakkoselle. Lahtinen itse kopilla pois.  Heinäheimo ykköselle ja ajot Viittaselle. Veto Huuhtaselle ja risti kotiin. Kapanen samalla kolmoselle ja muut kopilla pois. Saku Kapanen muutti Kiteeltä KuopioonNiinikoski myös kopilla pois. Nygård ja Pennanen taäyttivät etupesätkin. Ajot Aki Tervolle, jonka lyönti Aleksi Rautiaiselle. Heitto vähän  huono mutta kiinniotettavissa. Se ei jäänyt Kohoselle ja Saku Kapanen (oik.) toi 0 - 1. Jatkoajoista viimeisenä lyöjänä Knuutisen viimeinen takalaittomaksi.

Tasoittavalla KiPa aloitti hyvin. Sirviö pystärillä kärkeen ja Perttulan tönkäisynäpyllä jo kakkoselle. Perttula itse kopilla pois. Takala ykköselle ja Pirisen pompulla Sirviö jo kolmoselle. Kakkosrajanäpyllä palottomat ajot. Joukaisen laaka väliin mutta ilman merkkiä myöhässä lähtenyt Sirviö paloi kotiin. Jatkoajoista Kohosen ykkösrajanäpystä toinen palo. Kolmannesta ajolähdöstä A. Rautiaisen hyvä lyönti mutta Haapakoski hyppäsi sen linjasta kopiksi.

Toisen alkavalla Puijon Haapakoski pystärillä kärkeen. Haatajan kahdella pompulla jo kolmoselle ja Kapasen näpyllä sekä varrella pesät täyteen. Mikko Lahtisen kumura Varosen eteen ja pallo pomppasi yli pysähtyen onneksi mainooksiin. Sami Haapakoski toi 0 - 2. Henri Heinäheimo löi 0 - 3Jatkoajoista Henri Heinäheimo (vas.) löi merkistä väliin ja Teemu Haataja toi helposti jo 0 - 3. Kopilla pesät tyhjiksi. Niinikoskelle haavat mutta Karhunen näpyllä kärkeen. Nygårdin näpyllä jetupesät täyteen. Pennasen ohitusnäpyn haki Pirinen ja palo kolmoselta. Kopilla muut pois. Kärki esiin ja  Haapakoski pystärillä kärkeen. Haatajan pompulla kakkoselle ja itse kopilla pois. Kapanen pystärillä ykköselle. Lahtisen ykkösrajanäpyllä Haapakoski jo kolmoselle. Yllätysmerkki mutta Pirinen poltti Haapakosken kotiin. Haataja kolmosella ja Lahtinen ykkösellä.  Heinäheimo kopitti etupesät täyhjiksi ja koppi myös Knuutiselta. Viittanen viimeinen lyöjä mutta kolmas lyönti laiton ja palo.

Joni Nousiainen tuo 1 - 3Mutta KiPa nousi toisen vuoroparin tasoittavalla tasoihin.
Nousiainen lautasesta sirvahtaneen pallon turvin ykköselle. Varosen näpyllä kakkoselle murtta Mikosta palo kun koppi ei noussut! Partanen kopilla pois. Huuhtanen välilyönnillä ykköselle ja T. Rautiainen vaihtoi välilyönnillä Nousiaisen kolmoselle. Kopilla muut pois. KiPan
kakkospalkittu Juha-Matti Sirviö löi kierteisen väliin kolmospesän taakse ja kultakypärä Joni Nousiainen karkasi kotiin 1 - 3. Perttulan näpystä toinen palo Sirviöstä. Kovalla itse kärkeen. Pirisen keskipompullaa etupesät täyteen. Kohosen eka turhaksi kopiksi taakse ja kärkihaavat. Toisella käiverö kolmospesän taakse ja sillä Pirinen suoraan kolmoselle ja Kohonen kakkoselle. Takala kopilla pois. Viimeisenä lyöjänä kahden palon tiolanteessa Sami Joukaisen pomppiva hermopallo Kapaselle ja Pasi Pirinen ehti kotiin 2 - 3. Kopin pudotuksella Joukainen ykköselle. A. Rautiainen kopitti kuten pari muutakin ja kun lyöjiä oli, jätettiin pari väliin ja Sirviö pystärillä kärkeen. Perttulan keskinäpyllä jo kakkoselle ja itse kopilla pois. Pirinen pomputti kärjen kolmoselle ja itse kopilla pois. Viimeisenä lyöjänä Toni Kohonen iski merkistä väliin ja Juha-Matti Sirviö toi jo KiPan tasoihin 3 - 3.

Pasi Pirinen tuo selvästi 3 - 3
Pasi Pirinen tuo 3 - 3 kun palloa ei vielä näy missään

Kolmannen alkavalla Puijon kakkoskärki Niinikoski välilyönnillä, Nygård kovalla kakkossaumaan ja Pennanen ohitusnäpyllä rakensivat palottomat ajot. Viittasen veto Perttulalle kopiksi ja kaikille haavat. Haapakoski jouti haavoilla pois mutta Karhunen meni ykköselle. Haataja pomputti kakkoselle mutta Kapasen pompusta palo kolmoselta. Lahtisen näpyllä kärki kolmoselle ja kakkoselle. Heinäheimo veti keskisaumaan koppareille asti mutta Haataja ei lähtenyt kotiin. Knuutinen viimeisenä lyöjänä. Ensimmäinen Huuhtaselle  ja toinen palo kotiin. Toinen laiton näpy ja kiire tuli: kopiksi Varoselle ja lyöjät loppuivat.

Tasoittavalla KiPa ei saanut etenijää kakkosta pitemmälle. Nousiainen vapaalla kärken mutta Varosen koppi käiveröksi ja haavat sekä palo. Partanen pystärillä ykköselle mutta Huuhtanen Puijon Teemu Haataja vaihtoi 8/9 kertaa ja sai 2. palkinnon kopitti. Yksi väliin ja Sirviö välilyönnillä kärkeen ja Perttulan keksipompulla kakkoselle välipalon hinnalla. Takala näpyllä ykköselle mutta Pirisen vaihto linjaan ja välipalo kakkoselta.

Neljännen alkavalla Puijon Niinikoski haavoittui. Nygård vapaalla ykköselle mutta Pennasen kopilla pois. Haapakoski kovaa keskisaumaan ja ykköselle, Haataja (oik.) pomputti kakkoselle ja itse kopilla pois. Karhunen näpytti ja Kohonen liian nopeasti näpyn perään: estäminen ja vapaataival molemmille etenijöille. Kapanen näpytti etupesätkin täyteen. Paloton ajolähtö Lahtiselle. Haapakoski irtosi maukkaasti kärpäseksi kolmoselta. Viimeinen etulaiton ja toinen palo. Heinäheimon vaihto Perttulalle kopiksi ja Karhusesta haavta kolmoselta. Heinäheimon viimeinen etulaiton ja vuoron vaihto.

Toni Kohonen löi kaksi juoksua toisella jaksollaViimeisen tasoittavalla KiPan Nousiainen pompulla kärkeen. A. Rautiaisen kakkosrajanäpylllä kakkoselle. Varosen pomppu matalaksi ja Nousiaisesta palo. KOpilla muut pois. Kolme lyöjää hypättiin yli ja kärki Sirviö pystärillä ykköselle ja harhalla jo kakkoselle. akala kopilla pois mutta Perttula pomputti Sirviön kolmoselle ja keskipompulla itse ykköselle. Pirinen täytti etupesätkin. Yhden palon ajolähdöstä jokeripaitaan vaihdettu Toni Kohonen (vas.) iski hermopallon linjaan ja Sami Haapakosken kämmättyä pallon, toi Juha-Matti Sirviö 4 - 3 jaksovoiton.

Supervuoropari juoksuton ja KiPan etukenttä 
poltteli Puijon kärkimiehiä kolmoselle
 

KiPa sai Puijon harhaheiton avustuksella vielä viimeisen lyöjän ykköstilanteesta etenijän kolmoselle. Mutta Joukaisen isku etulaittomaksi ja Timo Rautiaisesta ei tullut voittojuoksun tuojaa.

Puijon tasoittavalla Haapakoski pystärillä kärkeen. Haatajan pompulla jo kakkoselle. Etupesät täynnä ja Kapasen näpystä Partanen poltti Haapakosken kolmoselle. Lahtisen näpystä Sirviö poltti Haatajan kolmoselle ja jokeri Viittasenkin näpystä Sirviö poltti Kapasen kolmoselle.

Puijon kärki Sami Haapakoski palaa selvästi kolmoselle Aleksi Rautiaisen nauttiessa
Puijon kärki Sami Haapakoski palaa selvästi kolmoselle Aleksi Rautiaisen nauttiessa

Koko ottelun runsaat tilanteet: kärkilyönnit 47 - 44 (58% - 58%) KiPalle ja kolmostilanteet 17 - 23 Puijolle.

Kotiutuskisassa
voitto KiPalle

Sami Joukaisen keskittyminen kotareihin kannatti: kaksi lyötyä kotarijuoksua(Se on siis kotiutuskilpailu eikä kotiutuslyöntikilpailu: kyllä hyvin lähtevällä, nopealla etenijälläkin on siinä roolinsa.)

Kotiutuskisan aloitti KiPa:
Ensimmäisellä kotiutuslyöntikierroksella KiPan onnistujana oli hyvin keskittynyt ensimmäinen pari:
Sami Joukainen - Pyry Takala: Ensimmäisellä keskipomppu ja k1 - 0
Pasi Pirinen - Jarkko Perttula: Ensimmäisellä kärpänen taktisella väärällä.
Mikko Varonen - Joni Nousiainen: Enisimmäisellä kova linjaan kopiksi.
Aleksi Rautiainen - Ville Huuhtanen: etulaiton keskipomppu.
Toni Kohonen - Juha-Matti Sirviö: Keskipomppu ja niukka palo kotiin.

Sami Partasella ja Heikki Litmasella eri syy huutaa Koden juoksun mentyä sivu suun
Sami Partasella ja Heikki Litmasella eri syy huutaa Koden juoksun mentyä sivu suun

Puijon kotitutuskilpaparit:
Mikko Lahtinen - Saku Kapanen: Ensimmäisellä Mikko Varoselle kopiksi.
Henri Heinäheimo - Teemu Haataja: Toisella väliin ja Varosen räpeltäessä k1 - 1.
Jarmo Viittanen - Sami Haapakoski: Toisella väliin ja Varosen tappoheitto kotiin.
Petri Pennanen - Mikko Viitakoski: Ensimmäinen välilyöntiyritys Pasi Pirisen kurkottamaksi kopiksi.
Aki Tervo - Jarkko Karhunen: Toisella kakkossaumalyönti, Jarkko Perttulan heitosta niukka palo. Puijon joukkue protestoi mutta Karhunen syöksyi myöhässä ja lisäksi pelituomari Tommi Nupposen mukaan ohi kotipesän (kuvan mukaan osuu pesään).

Jarkko Karhunen palaa niukasti ensimmäisissä kotareissa
Jarkko Karhunen palaa niukasti ensimmäisissä kotareissa kun
Kohonen pallo räpylässään katsoo jo tuomaria

Toinenkotiutuskilpakierros:KiPalta onnistui jälleen sama ensimmäinen pari:
Sami Joukainen - Pyry Takala: Ensimmäisellä kova kolmospuolelta miltei läpi ja k2 - 1
Pasi Pirinen - Joni Nousiainen: Kolmannella hidastettu linjaan ja Sami Haapakosken tappoheitto.
Toni Kohonen - Juha-Matti Sirviö: Kolmas välilyöntiyritys Teemu Haatajalle kopiksi.

Puijon kotiutuslyönnit harakoille:
Mikko Lahtinen - Saku Kapanen: Ensimmäisellä Sami Partasen eleetön koppi.
Henri Heinäheimo - Teemu Haataja: Kolmannella reilusti laittomaksi kolmospuolelle.
Jarmo Viittanen - Sami Haapakoski: Kolmannella reilusti laittomaksi kolmospuolelle.

Pyry Takala toi helposti Sami Joukaisen lyönnillä kotareiden voittojuoksun 2 - 1
Pyry Takala toi helposti Sami Joukaisen lyönnillä kotareiden voittojuoksun 2 - 1

Sanomalehti Karjalainen: Sirviö sytytti KiPan nousuun. Kärkietenijät innostuivat tilanteiden tekoon. Kiteen Pallo pystyi voittamaan Kuopion hankalan alun jälkeen, kun Juha-Matti Sirviö eteni ja Toni Kohonen ratkaisi.

Tilastot ottelusta

13.8.2006)                          Pist Lähtöpist
Sotkamo        0  1  0  0  0   4 - 2  8   6
PattU,Raahe    0  0  1  0  0   2 - 4  6   5
Kitee          0  1  0  0  0   6 -10  5   3
Nurmo          1  0  0  0  0  10 - 6  4   1
Kuopio         0  0  1  0  0  10 - 6  3   2
Koskenkorva    0  1  0  0  0   7 - 9  2   0
Hyvinkää       0  0  0  0  1   6 -10  1   1
Oulu           0  0  0  1  0   9 - 7  1   0

Kitee - Kuopio 2-1 (2 - 7, 4 - 3, s0 - 0, k2 - 1)
Kitee: 0 1 1 0 = 2  0 3 0 1 = 4  0 2  2
Kuopio: 6  1  0  0 =  7   1  2  0  0 =  3   0  1   1

Kitee: Juha-Matti Sirviö 1/3, Pasi Pirinen 1/2, Toni Kohonen 2/0, Sami Joukainen 2/0,
Joni Nousiainen 0/1.
Palkitut: I Juha-Matti Sirviö, II Jarkko Perttula.
Kuopio: Sami Haapakoski 1+1/2, Teemu Haataja 0/1, Saku Kapanen 0/2, Mikko Lahtinen 1/0,
Henri Heinäheimo 1/0, Mikko Niinikoski 0/1, Marko Nygård 0/1, Petri Pennanen 0/1, Aki Tervo 1/1,
Jarmo Viittanen 1+4/1.
Palkitut: I Sami Haapakoski, II Teemu Haataja.
Tuomarit: Tommi Nupponen ja Ossi Muurainen.
Yleisöä: Noin +23 kesäsäässä ainoastaan 1 493.

Takaisin