Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

Runkosarjan kärkikamppailun 1. jakso Haatajan kunnarin ja tavallisen jälkeen Puijolle. 2. jakso Joukaisen kahdella ja Huuhtasen yhdellä lyödyllä KiPalle. Supervuoropari Joukaisen läpilyönnillä 1+1 KiPalle 0 - 2. Puijo - KiPa 1 - 2 (6 - 1, 0 - 3, s0 - 2)

Ennen torstain
kärkikamppailua

Keskinäisissä otteluissa runkosarjassa KiPa on niskan päällä voitoin 9-4. Tämän kauden otteluista PuPe on voittanut kaksi ja KiPa yhden. Viisi edellistä kohtaamista on päättynyt pistejakoon 2 - 1 tai 1 - 2, joten tasainen kärkiottelu on odotettavissa.
Puijolla on kauden 2006 sarjassa alla kuuden voiton putki - tosin vastuskin on usein ollut sarjan häntäpäästä. KiPalla on heikomman jakson jälkeen kolmen voiton putki allaan. Molemmat joukkueet ovat voittaneet pahimman kilpakumppaninsa Sotkamon Jymyn viime viikolla jaksoin 2 - 1.  

30.07.2006 Kuopio - Vimpeli 2-1 (0-1, 3-2, 1-0) Sarjassa 9.
27.07.2006 Sotkamo - Kuopio 1-2 (0-1, 5-1, 0-2) Sarjassa 2.
25.07.2006 Kuopio - Joensuu 2-1 (6-5, 1-2, 3-1) Sarjassa 10.
23.07.2006 Imatra - Kuopio 0-2 (1-5, 0-8) Sarjassa 12.
20.07.2006 Kuopio - Kouvola 1-0 (2-2, 3-3, 0-0, 2-1) Sarjassa 11.
16.07.2006 Kuopio - Hyvinkää 2-0 (5-3, 6-2) Sarjassa 5.

01.08.2006 Joensuu - Kitee 0-1 (1-1, 1-6) Sarjassa 10.
30.07.2006 Kitee - Sotkamo 2-1 (1-0, 1-5, 3-0) Sarjassa 2.
27.07.2006 Kouvola - Kitee 0-2 (1-5, 0-9) Sarjassa 11.
23.07.2006 Kitee - PattU,Raahe 0-2 (1-4, 4-6) Sarjassa 4.
18.07.2006 Koskenkorva - Kitee 1-0 (0-0, 3-2)  Sarjassa 8.
13.07.2006 Kitee - Vimpeli 2-1 (6-0, 1-3, 1-1, 2-1)  Sarjassa 9.

Tilastorajoilla on KiPan Toni Kohonen, jolla on ennen ottelua  tuotuja juoksuja 297.  

KiPan 1 - 2 voittoon päättyneet telutapahtumat
RadioRexin ja  Aleksis Ärjen välityksellä

Ottelua oli kommentoimassa KiPassa kauteen 2004 pelannut Jussi Pulkkinen.
- Huippupesistä on tulossa, vähän jo pleijaritunnelmaa on ilmassa. Molemmat tietävät että voittamalla KiPa varmistaa jo runkosarjan voiton ja Puijo taistelee vielä ykköspaikasta.

Ensimmäinen jakso Haatajan
loistolyönneillä Puijolle

Ensimmäisen jakson kärkilyönnit  ja kolmostilanteet 7 - 3. Teemu Haataja 9/9 KL 1. jaksossa!

KiPan lukkari Toni Kohonen voitti hutunkeiton ja Puijo aloitti sisällä. PuPen kärki Sami Haapakoski löi väliin mennen kärkeen. Teemu Haataja vaihtoi ykkösrajanäpyllä laittoman pompun jälkeen kakkoselle. Itse ykköselle. Saku Kapanen löi kovaa kolmospuolelle ja kärki kolmoselle.  Palotonta ajolähtöä purkamaan Mikko Lahtinen. Merkistä väliin ja Sami Haapakoski toi 1 - 0. Vaihdosta kolmoselta palo Pasi Pirisen toimesta ja Henri Heinäheimon vuorolla väärällä Kapanen irti kakkoselta ja toinen palo. Kopilla pesät tyhjiksi Mikko Niinikoski näpyllä kärkeen. Marko Nygårdin lyönti Mikko Varoselle ja kakkoselta kolmas palo.

Tasoittavalla KiPan Juha-Matti Sirviö löi pystärin väliin ja meni kärkeen. Pasi Pirinen kakkosena mutta Sirviö lähti väärällä palaen väärä pois -merkillä. Pirinen kopilla pois. Jokeri Pyry Takala joutui kopittamaan. Sami Partanen  myös kopilla pois. Jokeri Joni Nousiainen keskipompulla kärkeen. Mikko Varonen vaihtoi varrella välipalon hinnalla. Toni Kohonen löi kolmossaumaan ja meni ykköselle. Aleksi Rautiainen löi kakkossaumaan ja Kapasen räpylän kautta Nousiainen kolmoselle. A. Rautiaisen koppi huono mutta heitto ohi kakkospesän. Etupesät tyhjeni. Ville Huuhtasen toisella koppi. Timo Rautiainen kokeili myös kerran pesien takaa mutta toisella koppi ja haavat. Miika Voutilainen samoin ja kopilla pois. Viimeinen lyöjä Sami Joukainen löi kakkossaumaan ja Haataja poltti Nousiaisen kotiin.

KiPasta Puijoon siirtynty Saku Kapanen iski 2 - 0 PuPelleToisen alkavan aloitti Pupen jokeri Jarkko Karhunen mennen väärällä kärkeen. Marko Nygård vaihtoi näpyllä kakkoselle. Nygård kopilla pois. Petri Pennanen meni ykköselle. Aki Tervon koppi jäi linjaan ja Pirinen poltti kärjen kolmoselle. Haapakoski kärkeen ja Haataja. Saku Kapanen (Kuva 13.6.2006 Rantakentältä. Sen ottelun kuvagalleria puuttuukin netistä. Pitää ehtiä viikonloppuna sunnuntaina lisäämään) löi kolmosjatkeelta läpi ja Sami Haapakoski toi 2 - 0. Kolmoskoppari Varonen haki pallon hyvin. Lahtinen meni ykköselle. Heinäheimon kopilla kolmoselta haavat.

(Radiota kuunnellen ja puhelimessa neuvotellen pari vuoroa epätarkemmin... anteeksi.)
-----
Tasoittavalla KiPan Sirviö ei päässyt kentälle mutta jokeri Takala kärkeen. Pirinen pomputti kakkoselle ja Sami Partanen löi kakkosjatkeelta läpi ja Pyry Takala kavensi 2 - 1:een.

Kolmannen alkavalla Sami Haapakoski löysällä pompulla kärkeen. Teemu Haataja löi kahdella pompulla Haapakosken kakkoselle ja kolmoselle ja sitten viimeisellä kolmospuolelta Varosen tontilta läpi kunnarin ja tavallisen arvoisesti kun edellä Sami Haapakoski tuli kotiin. Taululle 4 - 1. Alolähdöstä löi Mikko Lahtinen taas väliin ja Teemu Haataja 5 - 1. Puijo rakensi KiPan ulkokentän avustuksella uudet ajot. Jokeri Jarmo Viittanen iski kovaa Sami Partasen räpylän kautta ja Panu Knuutinen toi 6  - 1. Kopilla pesät tyhjiksi. Niinikoski vapaalla kärkeen ja Nygårdin näpystä toinen risti kakkoselta. Nygård itse ykköselle. Pennaselle kiire laittoman jälkeen mutta kakkoselta kolmas palo.
------
Tasoittavalla KiPan jokeri Nousiainen meni kärkeen mutta A. Rautiaisen vaihdosta palo kakkoselta. Huuhtasen kopilla etupesät tyhjiksi ja kaksi lyöjää väliin. Kärki Sirviö löi väliin mennen ykköselle. Pirisen komealla pompulla Sirviö kakkoselle. Kakkossaumasta itse ykköselle. Partasen näpystä Niinikoski poltti kolmoselle ja Pirinen ehti kakkoselle. Välilyönnillä itse ykköselle. Varosen välilyönnillä Pirinen kolmoselle ja Varonen kopilla pois. Takalalla haavat. Kohoselle yllätysmerkki mutta keskipompusta palo Haatajan napattua pallon.

Viimeisen alkavalla Puijo jätti Tervon väliin. Kärki Haapakoski pompulla yritys mutta niukka palo. Jokeri Karhunen kopilla pois. Haataja pisti viimeisellä pystärin väliin ja meni kärkeen. Kapanen lyömässä Kohonen nappasi kärpäsen Haatajasta ykköseltä. Kapanen pääsi ykköselle mutta Lahtisen kahdella kopilla pesät tyhjiksi. Heinäheimo vapaalla ykköselle. Niinikosken laittomaksi lentävän välilyönnin hyppäsi Huuhtanen kopiksi ja kakkoselta kolmas palo.

Viimeisen tasoittavan aloitti KiPalta jokeri Nousiainen pompulla kärkeen. A. Rautiaisen kakkosrajanäpyn haki lukkari Lahtinen ja paloi kakkoselta.
- Joni Nousiainen on ollut tänään positiivinen esitys. Hyvin mennyt kentälle ja miehellä on raameja myös kotiuttamisiin. Kun pari-kolme vuotta menee niin hyvää tulee, totesi kommentaattori Pulkkinen.
Koppi ja kolme lyöjää väliin. Sirviö kärkeen ja mutta kopilla haavat. Jokeri Takala haavoilla myös pois. Partanen myös kopilla pois. Varonen pompulla kärkeen pallon poltellessa Niinikoskella. Kohonen vaihtoi väärällä lyöden muka näpyä. Kohonen ykköselle ja etupesät täynnä. Viimeisenä lyöjänä Joukainen lyömässä mutta Pennasen kopilla pesät tyhjiksi. Ei kunnaria tyhjään kenttää joten 1. jakso Puijolle juoksuin 6 - 1.

- Erittäin kypsä esitys Puijolta. KiPa ei tehnyt muita virheitä kuin sen Varosen virheen. Muut juoksut tuli todella hyvillä lyönneillä, totesi kommentaattori Jussi Pulkkinen.
- Toisesta jaksosta ei varmastikaan tällaista. Veikkaan 2 - 1 tai 1 - 2. Kitee tulee noilla runkolyöjillään kokeilemaan merkistä läpäriä ja saamaan siten happea lisää, ennusti Puokkinen.

Toinen jakso Joukaisen kahdella
ja Huuhtasen yhdellä lyödyllä KiPalle

Toisen jakson aloitti KiPa sisällä. Sirviö kärkeen ja kakkoseksi vaihdetun Kohosen pompulla. Kode kopilla pois. Jokeri Takala ykköselle. Kolmoseksi vaihdettu Pirinen pomputti Sirviön komoselle. Pesät täyteen ja paloton ajolähtö. Sami Joukaisen ensimmäinen keskelle mutta palo kotiin ja vaihto takapesille. Peitetyllä keskipompulla Joukainen ykköselle matta Takala ei lähtenyt samalla kotiin. Jatkoajoista Mikko Varonen löi väärästä ja etenijöiden nukkuessa risti kotiin ja ykköselle.
- Puijon Lahtinen aavisti KiPan merkin ja pisti niin pahan että KiPan etenijät ja lyöjä toimivat ristiin, totesi Pulkkinen.

Tasoittavalla Haapakoski väliin ja kärkeen 1. jakson 9/9 kärkkärin Haataja matalalla pompulla vaihtoi välipalon hinnalla. Siis nyt 10/10 KL. Kapanen ykköselle kärjen taakse. Lahtisen kovalla välilyönnillä kärki kolmoselle. Lahtisen kopinnosto ei onnistunut ja Pirisen heitolla toinen palo kakkoselta. Heinäheimo myös kopilla pois. Niinikoski löi väliin ja meni ykköselle. Ykkös-kolmostilanteessa Nygård ottaa kopin pois ja kahdet haavat. Pennanen ykköselle epäonnistuneella kopinnostolla. Tervo nosti ylös ja kahdet haavat. Jokeri Karhunen ei onnistu kopinnostossa Kohosen tolpasta ja takapalo ykköseltä. Haapakoskesta siten pesämuna kolmoselta.

Toisen alkavalla  KiPan jokeri Nousiainen pompulla kärkeen. Viitoseksi vaihdettu A. Rautiainen vaihtoi etupesät täyteen. Kuutoseksi vaihdettu Partanen löi väliin ja kärki kolmoselle. Pesät täyteen ja paloton ajolähtö Sami Joukaiselle. Haapakosken sählätessä keskikentällä pallon kanssa, karkasi Joni Nousiainen 0 - 1. Takatilanne ja Ville Huuhtanen lyö merkkaamattoman välilyönnin kolmosjatkeelle ja Aleksi Rautianen toi 0 - 2. Huuhtasen kopilla pesät tyhjiksi. Kaksi lyöjää väliin ja Sirviö kärkeen. Kohosen vruorolla Sirviö vapaalla kakkoselle Lahtisen kahden väärän jälkeen. Kohonen kopilla pois. Jokeri Takala joutui kopittamaan. Pirisen pompulla Sirviö kolmoselle vaikka Haataja sai pallon paljaaseen heittokäteen. Näpyllä Pirinen ykköselle. Varonen löi kakkospuolelle mutta Pennanen haki kopiksi ja risti kotiin. Väärällä vielä Pirinen lähti kakkoselle ja kolmas palo.

Tasoittavalla Puijon Haapakoski löi väliin ja meni kärkeen. Haatajan kahdella pompulla Haapakoski (jo 12/12 KL) jo kolmosella. Haataja itse kopilla pois. Jokeri Karhunen poltti taas itsensä kun koppi ei noussut! Kapanen koukkunäpyllä ykköselle. Jokeri Knuutinen näpytti Kapasen kakkoselle. Kopilla itse pois - ei vaan pudotuksella ykköselle. Ajolähtö ja Lahtisen välilyöntiyityksen haki nyt Varonen kopiksi ja haavat kotiin. Koukkunäpyllä Kapanen kolmoselle. Heinäheimo kopitti ja Niinikoski väliin. Kapanen odottaa kolmosella ja Niinikoski meni ykköselle. Nygård näpytti Niinikosken kakkoselle. Koppi pudotettiin ja ajot. Jokeri Viittanen pommitti pienestä takaväärästä Huuhtasta ja toinen risti kotiin. Kopilla etupesät tyhjiksi ja Pennanen täytti ykköspesän. Viimeisenä lyöjänä Tervo näpytti takapesät täyteen. Viimeinen kakkoskoppari Voutilaiselle kopiksi ja haavat. Pelinjohtaja Eero Pitkänen pyöritteli päätään.

Kolmannen alkavalla KiPan jokeri Nousiainen jälleen pompulla ykköselle. Nelonen Varonen lyömään mutta Nousiaisesta kärpänen! Varosen viimeisellä epäonnistunut koppi ja toinen palo! Jokeri Takala keskipompullaan röyhkeästi kärkeen.  A. Rautiainen näpytti ja vaihto onnistui. Partanen lyö väliin kakkospuolelle ja Takala kolmoselle. Kopinnosto ja pudotuksella ajot. Sami Joukainen laittoman keskipompun jälkeen iski kiireessä kolmospuolelta laittoman ja kolmas palo.

Tasoittavalla PuPen Haapakoski väliin Varosen syöksykopin yriotyksestä huolimatta ja kärkeen. Haatajan pompulla kakkoselle (jo 13/13 KL) ja viimeisellä Haatajasta takapalo. Kapanen löi itsensä ykköselle. Lahtinen löi Voutilaiselle kopin ja kolmoselta haavat. Näpyllä vaihto ja etupesät täyteen. Heinäheimon hidstettu josta Sirviö poltti kolmoselle Kapasen. Kolmannella koppi ja pesät tyhjiksi. Niinikoski kopilla pois. Jokeri Karhunen hidastetulla kärkeen. Nygårdin näpy ja Kohosen heitolla Huuhtanen irti pesästä ja kärki kakkoselle. Nygård kopilla pois. Pennanen lyömään ja Kohosen nappamalla kärpäsellä Karhusesta kolmas palo.

Neljännen alkavalla KiPa jätti kolme lyöjää väliin. Sirviö iski kakkospuolelle ja meni kärkeen. Kohonen pomputti Sirviön kakkoselle. Kova keskelle ja Kohonen ykköselle. Pirinen vuorossa mutta Lahtinen nappaa Sirviöstä kärpäsen. Syöttö oikea ja myös Pirisestä risti. Varonen nosti ylös ja se putosikin väliin. Etupesät täyteen. A. Rautiainen löi kakkossaumaan vaihtaen Kohosen jo kolmoselle. Kopilla etupesät tyhjiksi. Partanen näpäytti itsensä ykköselle. Jokeri Nousiainen nosti kopin ja edelleen kolmostilanne.  Toiseksi viimeisenä lyöjänä Sami Joukainen löi kolmospuolelle ja Tervon pudottaessa pallon heittotilanteessa, toi Toni Kohonen 0 - 3. Joukaisesta kolmas palo ykköselle.

Tasoittavalla PuPe jätti kaksi lyöjää väliin. Haapakoski pompulla kärkeen. Haatajan pompulla kärki kakkoselle. Toisella matala pomppu, Huuhtasen heitto mutta kolmostilanne syntyi. Haataja (jo 15/15 KL) kopilla itse pois. Kapanen löi väliin ja ykköselle. Neloseksi vaihdettu Viittasesta kiireessä takapalo ykköseltä. Takatilanteessa viitoseksi vaihdettu Knuutinen ei meinaa onnistua koppilyönnissä mutta haavat kuitenkin lyöjästä. Jokeri Karhunen kopilla pois. Nygård ykköselle ja ajot. Jokeripaidassa Lahtinen viimeisellä laiton ja toinen palo. Viimeisenä lyöjänä Heinäheimo jatkoi ajolähtöä ja Varosen kopilla Haapakoskesta haavat kotiin. Miiko Voutilaisen koppiin päättyi toinen jakso.

PuPen Teemu Haataja iski mahtavat 15 kärkilyöntiä, löi 1+1 ja toi 2 mutta vain 2. palkinto
PuPen Teemu Haataja iski mahtavat 15 kärkilyöntiä, löi 1+1 ja toi 2 mutta 'vain' 2. palkinto
(Kuva 13.6.2006 Rantakentältä)

- Tulee sellainen kuva, että Kitee on rutinoituneempi joukkue pelaamaan tällaista peliä. Kitee selvästi muutti pelaamistaan 1. jakson jälkeen ja sai siten otteen. Kitee myös ulkona koko ajan vaihtaa kuvioitaan ja sillä tavalla hallitsee tilannetta.
- Puijon on luotettava nopeuteensa pienillä rakennettava tilannetta. Paljon on kiinni siitä, miten Puijo saa edestä Sirviö pois, analysoi Jussi Pulkkinen RadioRexissä ennen supervuoroparia.  

Supervuoropari KiPalle 0 - 2
Joukaisen 1+1 läpilyönnillä

Superin aloitti PuPen Haapakoski mennen rohkeasti viimeisellään kärkeen. Haatajan pompusta Pirinen poltti Haapakosken kakkoselle. Itse kopilla pois, joten sataprosenttinen rikkoontui mutta kärkilyönnit Teemu Haatajalla 15/17. Kapanen pystärillä kärkeen. Jokeri Viittasen vaihto keskelle ja Pirinen teki jo toisen palon kakkoselta. Viittanen ykköselle ja Lahtinen kopitti. Heinäheimo jätettiin väliin. Niinikoski vikapään näpyllä niukasti ykköselle Partasen heitosta huolimatta. Nygårdin vikapään näpyllä Niinikoski kakkoselle. Viimeisellä tolppa ja koppi onnistui. Pennanen näpytti, Sirviön heitto hieman epätarkka ja Niinikoski kolmoselle. Tervo vaihtoi Pennasen kakkoselle ja itse kopilla pois. Viimeisenä lyöjänä jokeri Knuutinen viimeisellä pomppiva pallo etumies Partaselle ja kotiin kolmas palo.

Sami Joukainen iski neljä juoksuaSuperin tasoittavalla KiPan Sirviö löi väliin ja kärkeen. Kohosen pompulla Sirviö kakkoselle. Kohonen kopilla pois. Jokeri Takalalta taakse koppi ja haavat. Jokeri Nousiainen myös taakse koppi ja haavat. Pirinen laittoman jälkeen kopilla pois. Varonen väliin ja ykköselle. A. Rautiainen näpytti ja kolmoselta ensimmäinen palo ja ykköseltä Rautiaisesta toinen! Partanen löi väliin ja etupesät täyteen. Huuhtanen löi kolmospuolelle ja Nygårdin avustuksella kolmostilanne syntyi. Ville itse kopilla pois. Jokeri Sami Joukainen lyömään pelkässä kolmostilanteessa, sillä yksi juoksu riittää. Ensimmäinen takaväärästä Pennasen kopiksi takakulmasta. Toisella takaa läpi ja Sami Joukaisen kunnarin edellä juoksun toi Mikko Varonen 0 - 2. (Kuva 13.6.2006 Rantakentältä)

Pelinjohtajien ja muiden
kommentit

- Onnittelut ensiksi Kiteelle. KiPa tarrasi aikaa tavalla runkosarjan voitosta kiinni. Ottelun kummallakin jaksolla toinen joukkue dominoi. Toisella jaksolla Puijolle tuli paljon pieniä virheitä kuten tässä lopussakin. Ihme on se, että Kiteelle ei niitä tule, kehui PuiPen markkinointitehtävissä nykyään toimiva Jussi Pulkkinen RadioRexissä.

Puijon pelinjohtaja Eero Pikänen- Toisella jaksolla meidän peli tyrehtyi kärjen takana tulleisiin paloihin.Nitä taisi tulla peräti yhdeksän, harmitteli PuPen pelinjohtaja Eero Pitkänen sanomalehti Karjalaisessa. (Kuva 13.6.2006 Rantakentältä)
- Kun oltiin pari juoksua perässä, niin jouduttiin lyömään riskillä ja Kohonen alkoi heitellä taktisia vääriä hyvällä prosentilla, kehui Pitkänen KiPan huippulukkaria.

Kiteen paras, 1. jakson jälkeen täysin Puijon lyöjät kuriin saanut lukkari Toni Kohonen (4/6 KL) oli voittoon tyytyväinen.
- Onneksi ei pelattu tuollaista jaksoa kotiyleisön edessä, ensimmäisen jakson lepsuutta päivitellyt lukkari tuumi.
Puijon 2 juoksua lyönyt Mikko Lahtinen (Kuva alla oik. 13.6.2006 Rantakentältä) pokkasi Mikko Lahtinen löi kaksi ja palkittiin PuPe:n 1. palkinnollahieman yllättäen 15/17 kärkilyönnin ja 1+1 juoksua lyöneen sekä 2 tuoneen Teemu Haatajan sijaan kotijoukkueen ykköspalkinnon.

- PuPen ensimmäisen jakson lyönnit olivat todella hienoja suorituksia, mutta sisäpelissä me olimme täysin unessa ottelun alussa, myönsi Kiteen pelinjohtaja Pasi Varonen.
Kitee on nyt sarjassa kakkosena tasapistein johtavan Sotkamon Jymyn kanssa. Puijo jäi kärkikaksikosta kolmen pisteen päähän, tasapistein Pattijoen kanssa.

Koko ottelun kärkilyönint 45  - 41 (54% - 59%)   ja kotiutusyritykset 12  -11.

Sanomalehti Karjalainen: KiPa kitki Puijon hurmion. Kiteen Pallo ei antanut Kuopiolle enää juoksun juoksua avausjakson rämpimisen jälkeen.

Tilastot ottelusta

Kuopio - Kitee 1-2 (6 - 1, 0 - 3, 0 - 2)

Kuopio:     1 1 4 0 = 6  0 0 0 0 = 0  0   1
Kitee: 0 1 0 0 = 1 0 2 0 1 = 3 2 2

Kuopio: Sami Haapakoski 0/3, Teemu Haataja 1+1/2, Saku Kapanen 1/0, Mikko Lahtinen 2/0, Jarmo Viittanen 1/0, Panu Knuutinen 0/1.
Palkitut: I Mikko Lahtinen, II Teemu Haataja.
Kitee: Sami Partanen 1/0, Mikko Varonen 0/1, Toni Kohonen 0/1, Aleksi Rautiainen 0/1, Ville Huuhtanen 1/0, Sami Joukainen 1+3/1, Pyry Takala 0/1, Joni Nousiainen 0/1.
Palkitut: I Toni Kohonen, II Sami Partanen.
Tuomarit: Jukka Härkönen ja Mika Kääriäinen.
Yleisöä: Kaikki 1701 katsojaa ei mahtunut Puijolla edes istumaan.
 


Takaisin