Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

KPL:n 1 - 0 -johto hukkui 2 palolla harhaheittoon ja KiPan kolmostilanteeseen, josta tuli neljä juoksua. Häntäpää myös teki tilanteita ja iski 6 juoksua. KPL - KiPa 0 - 2 (1 - 5, 0 - 9)

KKaunis kakkospesätuomari Lehtinen atso 122 kuvaa kuvagalleriasta

Ennen
ottelua

KPL on voittanut Kiteen viimeksi 16 vuotta sitten 13.5.1990 juoksuin 13 - 4. Ottelu oli Superpesiksen ensimmäinen joukkueiden kohtaaminen. Jaksopelien aikakaudella  KPL on yhdeksässä kohtaamisessa vain kahdesti pelannut jakson tasan. Kaikki muut 16 jaksoa on voittanut KiPa.

Torstain kohtaamisessa on kahdella pelaajalla lähestymässä tilastorajoja. KPL:n  Markus Meriläinen, on tuodut 297 ja lyödyt 392 juoksua ennen ottelua. kiPan lukkari Toni Kohonen on tuodut 295 juoksua ennen ottelua.

KPL pääsi edellisellä viikolla kaikissa kolmessa ottelussaan kotiutuskilpailuun asti. Tiistain kahden pisteen Tahko-voiton jatkoksi KPL sai Puijolta ja Sotkamon Jymyltä vieraissa yhden pisteen kummaltakin. Piste näistä vieraspeleistä on hyvä suoritus, kun otetaan huomioon, että KPL joutuu tulemaan koko loppukauden toimeen ilman kärkimiestään Sami Karjalaa. Hänen sääriluunsa rusahti poikki potkupalloharjoituksissa Juvalla ennen Puijo-peliä.

KiPalla on kaksi tappiota alla. Koskenkorvan vierailu sekä Pattijoen kohtaaminen kotona tuottivat nolla pistettä. Siksi sarjassa kymmenentenä olevalta KPL:lta on KiPan otettava puhdas voitto.

Keväällä 28.5.2006  Sami Joukainen iski viisi juoksua kun KiPa voitti Rantakentällä KPL:n puhtaasti 2 - 0 (5 - 1, 2 - 1).

Ratkaisut sekä pelinjohtajien
ja palkittujen kommentit                       
    (klo 02:24, loput aamulla...)

KPL aloitti sisällä mennen 1 - 0 johtoon Mika Parénin lyödessä Jaakko Kuopan kotiin.

Jaakko Kuoppa tuo Mika Parénin lyömänä johtojuoksun 1 - 0
Jaakko Kuoppa tuo Mika Parénin lyömänä johtojuoksun 1 - 0 ja KPL iloitsee hetken

Toisen tasoittavalla KiPalla oli jo kaksi ristiä taulussa. Pasi Pirisen pompusta tappoheitto ohi kakkosen ja ilmaiseksi kolmostilanne. Ajolähdöstä Sami Joukainen iski läpi kakkospesän kohdalta ja KiPa 1 - 2 johtoon Sami Partasen ja Pasi Pirisen tuodessa juoksut. Aleksi Rautiainen löi kovaa kakkospuolelle ja KPL:n lukkari Stefan Sburatura laski pallon ohi ja katsomon alle. Näin Toni Kohosen lisäksi myös Sami Joukainen ehti kotiin ja taululla 1 - 4.  

Toni Kohonen tuo 1 - 3 ja Sburaturan hukattua pallon tuo myös Sami Joukainen 1 - 4
Toni Kohonen tuo 1 - 3 ja Sburaturan hukattua pallon tuo myös Sami Joukainen 1 - 4

Kolmannen tasoittavalla Aleksi Rautiainen  löi jakson toisen juoksunsa. Ykkös-kolmostilanteessa merkkaamaton välilyönti, jolla Sami Partanen toi jakson loppunumeroiksi 1 - 5.

Toisen jakson alussa KiPa pääsi johtoon kotipesän ohi menneellä harhaheitolla Sami Partasen tuomana 0 - 1.

Sami Partanen tuo toisen jakson alkavalla 0 - 1 kun KPL pelaa väärässä suunnassa
Sami Partanen tuo 2. jakson alussa 0 - 1 kun KPL pelaa ihan väärässä suunnassa

Toisen alkavalla Sami Joukainen iski kovaa kakkossaumaan väliin ja Juha-Matti Sirviö toi 0 - 2. Heti perään merkkaamaton välilyönti ja Pasi Pirinen toi 0 - 3.  Toinen risti taululle ja sen jälkeen KiPa teki vielä viisi juoksua! Ville Huuhtanen purki ajoa ja kärkietenijä Sami Joukainen riensi kotiin 0 - 4 saakka kun Sburatura korkkasi maaheitosta pallon. Kasina lyönyt Timo Rautiainen jatkoa ajoja ja KiPan pelinjohtaja Pasi Varonen tähtää kirkkaasti korkeallekolmoskoppari Jaakko Kuopan ripsautettua räpylällään pallon kentän taakse, toivat Mikko Varonen ja Aleksi Rautiainen 0 - 6. Jokeri Joni Nousiainen purki seuraavaa ajolähtöä iskemällä tulisesti ykkösrajasta läpi. Kuopan hakiessa palloa toivat Ville Huuhtanen ja Timo Rautiainen jo 0 - 8. Kolmannen vuoroparin alussa Ville Huuhtanen löi väliin kotiuttaen Mikko Varosen 0 - 9.

KiPan pelinjohtajaa Pasi Varosta (vas.) voitto lämmitti:
- Voitto lämmittää etenkin tässä vaiheessa. Kolme pistettä saatiin joka tapauksessa. Kaveri toki jeesas aika tavalla alussa mutta kyllä me saatiin hyvillä lyönneilläkin juoksuja, viittasi Varonen kahteen harhaheittojuoksuun ja lukkari Sburaturan kahteen ohikauhomiseen.
- Ulkopeli oli erinomaista. Ja se lähtee aina lukkarista. Kode pelasi hienon pelin, kehui Passe ykköspalkittu lukkariaan.
- Helpottava voitto tämä on. Mutta on meillä vielä paljon petrattavaa. Mutta ykkös- ja kakkossijoista pelataan.
- Häntäpää  (6. Aleksi Rautiainen, 7. Ville Huuhtanen ja 8. Timo Rautiainen, kukin 2 lyötyä, 1 tuotu juoksu) myös teki tilanteita. Numero neljä (Toni Kohonen) ei saanut edes yhtään tilannetta kotiuttamiseen, katseli Varonen tilastoja.

KPL:n pelinjohtaja Santeri Haipus harmistuneenaKPL:n pelinjohtaja Santeri Haipus kehui myös Kohosta ja valitteli jalkojen puuttumista joukkueeltaan.
- Alku oli meillä kummassakin jaksossa ihan hyvä. Saatiin juoksukin alle aikaan mutta sitten toisessa vuoroparissa kaksi paloa ja harhalla kärki kolmoselle ja kolmella pompulla kotiin. Sellaista ei saisi tällä tasolla sattua, harmitteli Haipus.
- Kode vei meitä kuin pässiä narusta. Oli hyvä oppitunti siitä, miten käy jos kaarella ei ole eloa. Lyönnit takakentälle ei osuneet ja kun ei joukkueessa ole jalkoja, ei pienillä voi vaihtaa. Lukkari sotki vähätkin tilantteemme.
- Surkia peli. Tuli niin alkukausi mieleen. Kentällä oli vain yksi joukkue. Surkeaa! Iso ero on häntäpään ja huippujen välillä, lopetti Haipus harmittelunsa.

KiPan ykköspalkittu lukkari Toni Kohonen oli varovainen arvioissaan.
- Ei peli ole vielä sitä mitä se oli keväällä. Peräpää löi hienoja lyöntejä. Kaverikin vähän auttoi mutta joka pinna lasketaan, kertasi Kode Passen ajatuksia.
KPL:n Antti Vehkaperälle 1. palkinto kun jollekin se piti antaa- Lyönnitkin oli meillä eri luokkaa kuin muutamassa edellisessä pelissä. Hieno juttu, palattiin voittojen tielle. Kolme pistettä on tässä vaiheessa erittäin tärkeää, muistutti Kode.

KPL:n ykköspalkittu ykkösvahti Antti Vehkaperä (vas.) sai sisällä 0/4 kärkilyöntiä mutta oli ulkona välillä loistava. (Paitsi seistessään pallo kädessä kotipesän kaarella eikä sisällä kun Joukainen toi 1 - 4 harhaheittojuoksuna.)
- Eipä tästä ole lapsille kerrottavaa. Eka vuoropari oli hyvä. Toisessakin saatiin jo kaksi paloa KiPasta mutta sitten lopahti meidän peli. Ei ollut meistä siitä nousijaksi. Uskon puute vähän oli, vaikka on viimepeleissä pystyttyä toinen jakso voittamaan.
- Huono peli kaikenkaikkiaan! totesi Vehkaperä ykskantaan Unikeon päivän ottelusta.  

Sarjatilanne on mielenkiintoinen: KiPa on pelannut ottelun vähemmän kuin muut kärkijoukkueet 
ja kohtaa seuraavaksi Sotkamon Jymyn ja Puijon Pesiksen.

(27.7.2006)
SoJy  23 9  7 4  3 202-109 45 
KiPa  22 9  6 4  3 148- 89 43 
PuPe  23 6 11 3  3 158-117 43 
PattU 23 3 14 4  2 140-136 41

Avausjakso kääntyi KPL:n harhaheitolla
KiPalle neljän juosun verran kahden palon tilanteessa

Ensimmäisen jakson kärkilyönnit 13 - 14 (42% - 58%) ja kolmostilanteet 3 - 7 KiPan pelattua vain kolme sisävuoroa.

KPL:n jokeri Mika Tarén löi joukkueen ainoan juoksun 1 - 0KPL aloitti sisällä ja Jani Toikka (3/7 KL) meni kakkosrajavarrella kärkeen. Sami Parttimaan (4/7 KL) varrella palo mutta itse ykköselle. Kiteeläislähtöisen Antti Järvisen (2/6 KL) näpyllä lukkarin huonon heiton avustuksella etupesät täyteen. Markus Meriläisen (3/9 KL) pompusta Huuhtanen poltti kärjen kolmoselle ja kopilla pesät tyhjiksi. Stefan Sburatura (1/9 KL) vapaalla kärkeen ja Jaakko Kuopan (1/6 KL) pystärillä etupesät täyteen. Jokeri Marko Hovi (3/7 KL) löi väliin ja kärki kolmoselle. Ajolähdöstä ykkösplakittu Antti Vehkaperä (0/4 KL!) löi kopin kotiin mutta kovalla vaihto onnistui. Ajolähdöstä jokeri Mika Parén (vas.) (2/5 KL) löi KPL:n  1 - 0 johtoon  Jaakko Kuopan tuomana. Vaihdosta haavat kolmoselta mutta välilyönnillä etupesät täyteen. Vuoro loppui kun Pasi Pirinen heitti kolmoselle Mika-Matti Ojalan (1/2 KL) kovan koppilyönnin.  

Tasoittavalla KiPan juha-Matti Sirviö (5/5 KL ykköselle) vapaalla tolpasta kärkeen. Sami Partasen (6/11 KL)  vaihto Antti Järviselle kopiksi ja haavat. Jokeri Pyry Takala (3/5 KL ykköselle) vapaalla kärkeen ja Pasi Pirisen (8/9 KL eikä palkittu) kovalla ja Toni Kohosen (4/6 KL) näpyillä pesät täyteen. Sami Joukaisen (4 lyöty, 2 tuotu, 4/8 KL) ykkösrajaleikkuri laiton ja lyöjöstö palo. Jatkoajoista Mikko Varosen (4/7 KL) lyönnillä risti kotiin ja kolmas keskinäpystä kolmoselta.

Lukkari Toni Kohonen ohjaa loistavaa ulkopeliäToisen alkavalla KPL jätti kaksi väliin. Kärki Toikka kakkosrajavarrella kärkeen mutta Parttimaan vuorolla irti Kohosen (vas.) taktisella väärällä ja kärpänen. Parttimaa ja jokeri Petteri Solasaari (4/6 KL ykköselle) kopeilla pois. Järvinen jätettiin väliin ja Sburaturalle haavat. Kuoppa varrella kärkeen mutta Vehkaperän viimenen laiton ja palo. Jokeri Hovin vaihdosta haavat ja itsestä palo Huuhtasen napatessa huonon koppilyönnin.

Sami Joukainen iski tässä vuorossa kaki ja toi yhden juoksunToisen tasoittavalla KiPan Takala paloi hudin jälkeen huonolla koppilyönnillä. Varonen pystärillä kärkeen mutta Aleksi Rautiaisen (4/7 KL) kopilla pesät tyhjiksi. Kolme lyöjää väliin ja Sirviö pystärillä kärkeen. Partasen keskinäpystä jo toinen palo mutta itse pystärillä kärkeen. Pirisen pompusta tappoheitto ohi kakkosen ja ilmaiseksi kolmostilanne.  Kohonen löi hienosti väliin mutta etenijä ei lähtenyt.  KiPalla oli jo kaksi ristiä taulussa. Ajolähdöstä Sami Joukainen (oik.) iski läpi kakkospesän kohdalta ja KiPa 1 - 2 johtoon Sami Partasen ja Pasi Pirisen tuodessa juoksut. Myös Aleksi Rautiainen iski 2 ja toi 1 juoksun
Taka-tilanteessa Varonen pudotettiin ykköselle. uudesta ajolähdöstä
Aleksi Rautiainen (vas.) löi kovaa kakkospuolelle. KPL:n lukkari Stefan Sburatura laski pallon ohi ja katsomon alle. Näin kolmannen palon sijaan Toni Kohosen lisäksi myös Sami Joukainen ehti kotiin ja taululla 1 - 4.  Joukainen oli palanut selvästi mutta Vehkaperä seisoi kädessä kotipesän kaarella eikä sisällä! Ville Huuhtanen (4/6 KL) pudotettiin ykköselle ja kolmas ajolähtö. Timo Rautiaisen (2/4 KL) lyönti kopiksi ja vaihdosta kolmas palo.

Ville Huuhtasen tappoheittoKolmannen alkavalla KPL oli täysi lukkari Kohosen naruissa. Kaksi lyöjää väliin ja Toikka paloi heti ykköselle tappavan ulkopelin pelanneen Ville Huuhtasen (oik.) heitosta. Solasaari vapaalla kärkeen mutta Parttimaan onnistuneen pomppuvaihdon jälkeen takapalo kopin noustessa laittomaksi. Järviselle taktinen matala ja Solasaari väärällä etenemään: kolmas palo.  

Tasoittavalla KiPa jätti yhden väliin. Sirviö keskipompulla kärkeen ja Partasen välilyönnillä etupesät täyteen. Pirisen pompusta risti mutta kakkossaumasta uudelleen etupesät täyteen. Kohosen keksinäpyllä Partanen kolmoselle ja muut kopilla pois. Nousinen myös kopilla pois mutta Takala meni välilyönnillä ykköselle kärjen taakse. Varosen lyhyt näpy ja välipalo kakkoselta. Aleksi Rautiainen  löi jakson toisen juoksunsa. Ykkös-kolmostilanteessa merkkaamaton välilyönti, jolla Sami Partanen toi jakson loppunumeroiksi 1 - 5. Keskinäpystä palo kakkoselta ja vuoron vaihto.

Neljännen alkavalla KPL:n Solasari ykkösrajanäpyllä kentälle. Parttimaa löi kopiksi taakse ja kun Solasaari ei edennyt ja Varonen pudotti pallon, paloi Parttimaa. Meriläinen pomputti kärjen kakkoselle mutta itse kopilla pois. Sburatura löi keskisaumaan ja meni ykköselle. Hovi pomputti kärjen kolmoselle, näpytti Sburaturan kakkoselle mutta paloi itse etulaittomalla. Kuoppa välilyönnillä ykköselle ja ajot. Jokeri Parénin kolmannen haki Varonen kopiksi ja pesät tyhjiksi. Vehkaperä kopilla pois ja Ojala jätettiin väliin. Tuomas Mattila (1/1 KL) löi ainoan kärkkärinsä näpyllä ykköselle. Toikan kova ykkösrajaan ja kolmas palo.

Toisella jaksolla KiPa löi kahden
palon tilanteessa viisi juoksua

Toisen jakson kärkilyönnit 13 - 34 (38% - 64%) ja kolmostilanteet 6 - 16 KiPalle.

KPL:n Petteri Solasaari hyvin 4(6 kertaa ykööselle

KiPa aloitti sisällä. Sirviö vapaalla kärkeen mutta Meriläinen poltti Partasen ykkösrajanäpystä hänet. Partanen välilyönnillä kärkeen. Pirinen vaihtoi kakkospuolelta ja Kohonen keskipomppulla täytti pesät. Ihmeellinen heitto ohi kotipesän katsomon alle ja Sami Partanen toi harhalla 0 - 1. Varonen ykköselle ja ajot Joukaiselle. Kova veto Meriläisen kopiksi ja risti kotiin. Kopilla muutkin pois. Takalle haavat mutta Nousiainen vapaalla kärkeen. Rautiainen täytti etupesät keksisaumalyönnillä. Huuhtanen näpäytti ykkösrajaan ja Nousiainen jo kolmoselle. Muut kopilla pois. Viimeisenä lyöjänä Miika Voutilaisen (1/4 KL)  väliin tai koppi toi haavat kotiin. Kärkkäri ykköselle kunnaria tyhjään kenttään yritettäessä.

KPL vastasi hyvin tehden palottomat ajot. Toikka kopilla pois mutta Solasaari (oik.) kakkosrajanäpyllä kärkeen. Kaksi väärää ja vapaataival kakkoselle. Järvinen pomputti ja näpäytti pesät täyteen. Meriläisen veto kopiksi ja haavta kotiin. Vaihto välilyönnillä ja uudet ajot. Hovin veto Huuhtasellel ja ensimmäinen palo kotiin. Kolmas ajolähtö ja Sburaturan enimmäisellä haavta kotiin. Keskipompulla risti kolmoselta ja kolmas Voutilaiselle kopiksi, joka poltti Hovin kakkoselle.

Sami Joukainen tuo 0 - 4 Sburaturan kauhoessa pallon taivaalle
Sami Joukainen tuo 0 - 4 Sburaturan kauhoessa pallon taivaalle

Timo Rautiainen alkaa kuntoua: kaksi lyötyä ja yksi tuotu juoksuToisen alkavalla KiPan Sirviö ja Partanen näpyttivät kakkosrajaan ja Pirinen pomputti kärjen jo kolmoselle. Pirisen näpystä välipalo kakkoselta mutta Kohosen näpyllä ja kopin pudotuksella ajot. Sami Joukainen iski kovaa kakkossaumaan väliin ja Juha-Matti Sirviö toi 0 - 2. Heti perään merkkaamaton välilyönti ja Pasi Pirinen toi 0 - 3.  Varonen vaihtoi kärjen kolmoselle keskipompulla ja kopin pudotuksella uudet ajot. A. Rautiaisen kakkospussinpohjalyönnillä toinen risti kotiin. Kaksi ristiä ja sen jälkeen KiPa teki vielä viisi juoksua! Ville Huuhtanen purki ajoa ja kärkietenijä Sami Joukainen (yllä) riensi kotiin 0 - 4 kun Sburatura korkkasi maaheitosta pallon. Kasina lyönyt Timo Rautiainen (oik. Juha-Matti Sirviö kanssa) jatkoa ajoja lyöden kolmostakanurkkaan. Kolmoskoppari Jaakko Kuopan ripsautettua räpylällään pallon kentän taakse, toivat Mikko Varonen ja Aleksi Rautiainen 0 - 6.

Timo Rautiainen löi läpi jotta saadaan KPL:n Itä-Länsi 2007-mainos kuviin
Timo Rautiainen  löi läpi kaksi juoksua, jotta saadaan KPL:n Itä-Länsi 2007-mainos kuviin

Joni Nousiainen löi 2 toi 1Voutilainen kopin pudotuksella ykköselle. Jokeri Joni Nousiainen (vas.) purki seuraavaa ajolähtöä iskemällä tulisesti ykkösrajasta läpi. Kuopan hakiessa palloa toivat Ville Huuhtanen ja Timo Rautiainen jo 0 - 8. Sirviö rauhoitti peliä kopittamlla pesät tyhjiksi. Takala pystärillä ykköselle. Partasen kopilla haavat molemmille. Pirinen keskipompulla kärkeen. Kohosen kovalla kolmas risti kakkoselta.

Tasoittavlla KPL:n Solasaari pompulla kärkeen. Kuopan keskinäpyllä risti ja Vehkerä kopitti pesät tyhjiksi. Kaksi lyöjää väliin ja Toikka kovalla kärkeen. Parttimaa väläytti taitojaan vaihtamalla kahdella pompulla kärjen kolmoselle. Kovalla kotiutuslyönnillä itse ykköselle mutta Toikka ei lähtenyt kotiin. Järvinen näpytti etupesätkin täyteen. Ajolähdöstä Meriläisen takalaittoman haki Varonen kopiksi ja haavat kotiin. Keskinäpystä Sirviö poltti kolmoselta. Sburaturan keskisaumalyönnin aavisti Pirinen ja kolmas palo.

Ville Huuhtanen lyö loppujuoksun 0 - 9Kolmannen alkavalla KiPan Takala käiveröllä kärkeen. Kohonen näpäytti etupesät täyteen ja Varonen taktisella hudilla kärjen jo kolmoselle. Toinen huti mutta Kohosesta selvä välipalo kakkoselta. A. Rautiaisen näpyllä etupesätkin täyteen. Jolähdöstä Joukaisen kakkosrajanäpystä täpärä palo kotiin. Jatkoajoista Ville Huuhtanen (vas.) löi väliin kotiuttaen Mikko Varosen 0 - 9. Jatkoajoista T. Rautiaisen kopilla pesät tyhjiksi. Kaksi väliin ja kärjestä vielä Sirviö ja Partasen pystäreillä sekä Pirisen pompulla ja näpyllä ajot. Viimeisenä lyöjänä Nousiaisen kakkosrajanäpystä kolmas risti kotiin.

Tasoittavalla KPL :n Sburatura pystärillä kärkeen mutta Kuoppa ja Vehkaperä kopittivat. Pari väliin ja Toikallekin haavat. Solasaari paloi pompusta Huuhtasen tappoheitolla. Parttimaa saumalyönnillä kärkeen mutta Järvisen vaihdosta T. Rautiainen poltti kakkoselle. Meriläisen keskinäpyllä Meriläinen yksin kakkoselle. Kopilla itse pois mutta Hovin välilyönnillä ykkös-kolmostilanne. Viimeisenä lyöjänä Parén näpytti ensi takapesät täyteen. Sitten isku Huuhtaselle ja kolmas risti kotiin.

KPL:n lukkari Stefan Sburaturan päivä ei ollut parasNeljännen alkavalla KiPan Takala keskipompulla kärkeen. Kohosen kopilla pesät tyhjiksi. Nousiainen keskipompulla kärkeen. Varosen pomulla jo kakkoselle mutta ilmeisen merkkivirheen vuoksi kopilla haavat kolmoselta ja ykköseltä.A. Rautiainen välilyönnillä kärkeen. Huuhtasen veto siepparille ja risti. Vapaalla itse ykköselle mutta T. Rautiaisen keskipompulla risti. Voutilainen kopitti pesät tyhjiksi. Sirviö keskipompulla kärkeen. Partasen varrella kakkoselle ja Pirisen kova kakkospuolelle ja ulkokentän avustuksella Sirviö kolmoselle. Pirinen näpyllä itse ykköselle. Viimeisenä lyöjänä Joukaisen ensimmäinen jäi linjaan ja kolmas palo kotiin.

Tasoittavalla KPL:n Solasaari näpyllä kärkeen ja harha ohi ykkösen. Sburatura (oik. lukkarina) ja Kuoppa kopeilla pois. Vehkaperä välilyönnillä kärjen taakse ykköselle. Hovin pompousta Huuhtasen heitolla niukka palo kolmoselta. Ojala löi pussinpohjalle ja kärki kolmoselle. Kopilla muut pois ja koppi myös Mattilalle. Toikka varrella ykköselle. Parttimaan näpyllä etupesätkin täyteen. Ajolähdöstä Järvisen kova Partasen loistavaksi syöksykopiksi ja risti Vehkaperästä kotiin sekä kakkoselta irti olleesta Toikasta.

Koko ottelun kärkilyönnit 26 - 48 (40% - 62%) ja kolmostilanteet 9 - 23.

Tilastot ottelusta

Sanomalehti Karjalainen: KiPa osoitti Kouvolassa kärjen ja hännän tasoeron.

KPL:n sivuilta: Paluu ankean alkukauden tasolle

Ilta-Sanomien Tähdet:   XXX Toni Kohonen (KiPa), XX Sami Joukainen (KiPa), X Mika Parén (KPL)  

Kouvola - Kitee 0-2 (1 - 5, 0 - 9)

Kouvola:     1 0 0 0 = 1  0 0 0 0 = 0     0
Kitee: 0 4 1 0 = 5 1 7 1 0 = 9 2

Kouvola: Jaakko Kuoppa 0/1, Mika Parén 1/0.
Palkitut: I Antti Vehkaperä, II Sami Parttimaa.
Kitee: Juha-Matti Sirviö 0/1, Sami Partanen 0/3, Pasi Pirinen 0/2, Toni Kohonen 0/1, Mikko Varonen 0/2, Aleksi Rautiainen 2/1, Ville Huuhtanen 2/1, Timo Rautiainen 2/1, Sami Joukainen 4/2, Joni Nousiainen 2/0, harhat 2.
Palkitut: I Toni Kohonen, II Sami Joukainen.
Tuomarit: Antti Paavola ja Mikko-Jussi Laakso.
Yleisöä: Aurinkoisessa +22 säässä 1358.


Takaisin