Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

Itä-Lännessä yli 250 talkoolaista. Infotilaisuuden antia Kiteesalissa 20.6.2006

Tehdään tästä taas ikimuistoinen Itä-Länsi!

Talkooporukka KiteesalissaKiteesaliin oli kokoontunut suurin osa yli 250-päisestä talkooväestä vaikka ulkona oli helteinen kesäsää. KiPan puheenjohtaja Arvo Havukainen muisteli 10 sitten Kiteellä pidettyä edellistä Itä-Länsi -tapahtumaa.

- Kymmenen vuotta sitten järjestettiin urheilullisesti erittäin onnistunut tapahtuma. Taloudesta en mainitse sen enempää mutta siinä on tapahtunut suuria muutoksia nykypäivään eikä siinäkää tule murheita.

- Kuten silloin, toivon nytkin ihmisten muistelevan viikonlopun jälkeen "Siellä Kiteellä sitä osataan!"

Itä-Länsi pääsihteeri Ville Huuhtanen ja KiPan puheenjohtaja Arvo Havukainen- Kyllä myö osataankin järjestää pesäpallo-ottelu ammattimaisen hyvin. Kun vielä muistamme, että tärkeintä on pitää suupielet ylöspäin. Vieraat saavat tuntea olleensa haluttuja paikkakunnalle ja heistä pidetään hyvää huolta, opasti Appo.
- Annetaan positiivinen kuva Kiteen Pallosta ja Kiteen kaupungista. Teistäkin näkyy moni olleen jo 10 vuotta sitten mukana järjestelyissä.

2000-luvun yleisöennätys
15 000 katsojaa tavoitteena

Itä-Länsi tapahtuman pääsihteeri Ville Huuhtanen toivoi 10 tikkiä huulessaan äänesä kuuluvan. Toissa päivänä hän otti naamallaa pallon vastaa Hyvinkäällä.

- Itä-Länsi on yksi Kiteen kaupungin 350-vuotis-juhlavuoden tapahtumista. Tapahtuman suojelijaksi on lupautunut Pohjois-Karjalan maakuntajohtaja Pentti Hyttinen.

- Vaikka kyseessä on juhlatapahtuma, ovat pelaajat pääosassa. Se tarkoittaa sitä, että aikataulut toimivat, ruokailu pelaa, pelaajien olosta pidetään huolta ja pelaajat ovat tyytyväisiä, muistutti Huuhtanen.

Toimitsinakortit jaossa- Teidät Itä-Länsi -toimitsijat tunnistaa siitä, että teillä on Itä-Länsi paita päällänne sekä toimitsijakortti kaulassa. Toimitsijoina opastatte je neuvotte kaikissa kysymyksissä mitä yleisö teille keksii.

- Itä-Lännen aikana perjantaista sunnuntaihin pelataan viisi Itä-Länsi -ottelua. Yleisötavoite on yhteensä 15 000 katsojaa. Tavoite on kova. Jos ja kun siihen pääsemme, se on on 2000-luvun yleisöennätys, lupasi Huuhtanen.

Iltaohjelmaa joka ilta klo 20.00 - 02.00
Rantakentän tapahtumateltassa

Iltatapahtumat alkavat joka ilta Rantakentän yli 1000 neliömetrin tapahtumateltassa klo 20.00.  

to 29.6.klo 20

Megakaraoke

pe 30.6.klo 20 Telaketju ja Lipsaset  (liput 8 euroa)
la 1.7.klo 20 Paula Koivuniemi        (liput 13 euroa)

Liput iltatapahtumiin ennakkoon KipaShopista 8 euroa (ovelta 10 euroa). Lauantai-illan Paula Koivuniemen liput myynnissä sekä Lippupalvelun kautta että KipaShopista
 
Oheistapahtumia Rantakentän läheisyydessä
ja Hutsin urheilukeskuksessa
 
Kuten 10 vuotta sitten, on Rantakentältä keskustaan päin Ilmarisen tiellä Karjalainen Tori. Sen järjestelyistä vastaa Kiteen Nuorkauppakamari. Hutsin urheilukentällä on perjantai-iltana kovatasoinen keihäskilpailu.

Itä-Länsi -otteluiden lisäksi perjantaina klo 13.00 pelataan hyväntekeväisyysottelu KiPa All Stars - Viinamäkeläiset, jonka tuotto menee suoraan KiPan juniorityöhön. Ottelun kansainväliset, olympiavoittaja- ja maailmamestaruustason huippunimet paljastuvat aikaisintaan 21.6. Liput tähän otteluun vain 5 € ja tuotto menee suoraan KiPan junioritoiminnan hyväksi.

Toimitsijamateriaalin jako käynnissä
Toimitsijamateriaalin jako käynnissä

Komisarion ohjeita
tapahtuman onnistumiseksi

Komisario Sulo Honkanen antoi järjestysohjeitaKomisario Sulo Honkanen muisteli miten hyvin 10 vuotta sitten tapahtuma sujui.
- Vuoden 1996 jälkeen on myös laki muuttunut. Yleisötapahtuman järjestäjät vastaavat itse järjestyksestä. Poliisi lähinnä neuvoo ja antaa ohjeita sekä hoitaa lupa-asioita.

- Meillä Kiteellä on kokeneet järjestysmiehet. Antakaa hyvää palvelua. Neuvokaa ja opastakaa yleisöä toimimaan oikein. Myös järjestyksen pito on imagokysymys Kiteelle, ohjeisti Honkanen.
- Jos uhkatilanne syntyy eli kansalaisen henkeä tai terveyttä uhataan, puuttukaa siihen jämäkästi. Jos tilanne näyttää karkaavan käsistä, soittaa yleiseen hälytysnumeroon 112. Siten saatte nopeimmin partion paikalle.

- Pitäkää ohjaava, neuvova linja: ei liian tiukkapitoisesti, lopetti Honkanen osuutensa.

Keskiviikkona 28.6. ilmestyy Koti-Karjalan -lehden Itä-Länsi -liite. Siinä on paljon asiaa tapahtumasta sekä kartat parkkialueista ja tapahtumapaikoista.


Takaisin