Kiteen Pallo 90 > Joukkue
Yhteystiedot
Briefly in English


 

Kiteen Pallon toimisto
Leipurintie 4, 82500 Kitee
Puh. 044 322 5230
Fax. (013) 225 227
kiteenpallo@kipa90.com
 

MEIJÄN REISSU LÄMPIMÄÄN

Perjantai 7.4.

Joukkue kokoontui kokonaisuudessaan vasta lentokentällä, joten kun parikymmentä punatakkista kohtasivat ja löivät hanskat yhteen, olivat hymyt herkässä. Tätä leiriä oli odotettu hartaasti, sillä pitihän uudet miehet saada lopullisesti ajettua sisään joukkueeseen ja eihän se aurinko tekisi pahaa Pirisenkään vanhoille luille. Sitä kun ollaan viikko tiivisti yhdessä, niin miehistä kuin miehistä löytyy uusia puolia. Siis hyviä ja huonoja, mutta tiukassa paikassa on hyvä, että jokainen tuntee joukkueensa pelaajat, kuin Uuno omat taskut. No, kaikki pääsivät lopulta koneeseen ja jostakin syystä Tepillä oli hirveästi tavaraa mukana. Varmaan eväitä. Rattoisa lentomatka ja porukassa lätkätermein ylilatausta.

Lentokone laskeutui ja kaikkien katseet kohdistuivat Mikkoon. Ai, miksikö? Mikolla on tapana taputtaa onnistuneen laskun jälkeen, mutta nyt Koden "pieni" uhkaus tuotti ilmeisesti tulosta, koska Pöty istui kädet pienten pakaroittensa alla. Ja sitten kuin salamaniskusta iski "hopeanuolille" kiire. Kyllähän sitä itsekkin odottaa perille pääsyä, mutta aina vaan jaksaa hämmästyttää, miten toisille on tärkeää olla ekana ulkona koneesta. Elämä on, toteaisi Kirittärien joukkueenjohtaja. Ovi auki ja lämmin tuuli suorastaan ryöpsähtää vasten kasvoja. Ollaan muuten perillä! Loppu yö menikin tutustuessa uuteen leiripaikkaan.

Lauantai

Golfia/Päivä altaalla ja illaksi Pirre ja Pyry olivat valinneet molemmat maailman kymmenen parasta biisiä ja muut kuuntelivat ja tunnelmoivat. Hieno ilta ja hienoja punaviinejä.

Sunnuntai

Valmennustroikka oli käynyt kartoittamassa vapaapäivänä harjoituspaikan ja sit ei muuta kuin rukkaset käteen ja töihin. No, eihän siellä rannalla voinut pelata fudista, joten edessä oli elokuvista tuttu rantaviivahölkkä. Päälle vetoja ja altaalle. Golfia.

Maanantai-Keskiviikko

Kahdet lajitreenit per päivä. Lopputuloksena pari hajonnutta mailaa, yli kaksikymmentä hävinnyttä palloa, keittäjälle jalkavamma ja paljon keskiosumia. Vemppaosastollekkin oli järjestetty omaa ohjelmaa. Käytiin nimittäin Mikon kanssa suomalaiskoululla (130 oppilasta) kertoilemassa petskusta ja vietiin vähän Kipan fanituotteita tuliaisiksi. Toinen mieliin painunut hetki oli kuntoutuskeikka paikalliseen uimahalliin. Paineltiin altaalle muina miehinä, mutta paikallinen Hasselhoff ei päästänyt meitä altaaseen ilman uimalakkeja. Nauratti pelkkä ajatus, että Pöty vetäisee keltaisen kohtuu timangin lakin pieneen päähänsä, mutta se ei ollut mitään siihen verrattuna, kun sen vielä näki. Altaaseen kuitenkin päästiin ja saatiin oikein oma rata (5).

Keskiviikkona pidettiin altaalla perinteinen Vanhat vs. Nuoret skaba, jossa miteltiin golfin tarkkuuslyönnissä, uintikisassa, alkoholin tunnistamisessa, laulun sanojen muistamisessa sekä perustietokilpailussa. Jännitystä riitti loppumetreille asti, mutta kokemus ratkaisi ja näin ollen Vanhat korjasivat voiton. Vanhukset olivatkin voitosta varmoja jo etukäteen, sillä olivat ostaneet kuohuvaista valmiiksi.

Altaalta siirryimme Pyryn ja Joopen rammarihuoneeseen, jossa pidimme omat Tammerkosken sillalla iltamat. Avausbiisinä kajautettiin Pohjois-Karjalaan ja viimeistään silloin vaihtui Perttulan, Joukaisen ja Rautiaisen farkut verkkarihousuihin. Samaa selkeää linjaa jatkettiin ennen kuin lopetettiin.

Torstai

Vapaata oleskelua, aurinkoa ja golfia!

Perjantai 14.4

Aamulla kotia kohti hilja ahti. Reilut puoli vuorokautta matkustamista ja sit oltaisikin jo kotona. Ei valiteta, huippureissu. Ensi vuonna taas kuulemme Espanjan kutsun. Eikö niin, sanos isä Makkonen.

Terveisin turisti Partanen


Takaisin